Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] event nx

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam pytanie o chodzi na tym evencie z dodatkowym % nx, a dokładnie chodzi mi o paragraf 3.:

"3) Wymiana punktów na nagrody

Za każdym razem, gdy wydasz zakupiony Nexon Cash (NX) na przedmioty w grze swojego wyboru, otrzymasz równowartość tej sumy w postaci bonusowych punktów. Kupując przedmiot o wartości 3,000 Nexon Cash (NX), otrzymasz 3,000 punktów.

Uzbierane w ten sposób punkty wymienić można na stronie eventu dla wybranej gry oraz przedmiotu. Odwiedzając stronę eventu, najpierw wybierz grę a następnie postać, która otrzyma przypisaną do danej gry nagrodę.

Lista nagród składa się z 5 kroków, w zależności od wartości przedmiotu. Ulega ona także, co jakiś czas, przetasowaniu. Niektóre z nagród są również ograniczone ilościowo.

Krok 1: 20,000 punktów bonusowych – ulega zmianie co 8 godzin* – nielimitowana liczba wymian
Krok 2: 50,000 punktów bonusowych – ulega zmianie codziennie* – nielimitowana liczba wymian
Krok 3: 100,000 punktów bonusowych – ulega zmianie co 3 dni* – jednokrotna wymiana na konto
Krok 4: 200,000 punktów bonusowych – ulega zmianie co 5 dni* – jednokrotna wymiana na konto
Krok 5: 350,000 punktów bonusowych – ulega zmianie co 7 dni* – jednokrotna wymiana na konto

Niewykorzystanie bonusowych punktów do godziny 10:00 CET 2 stycznia 2014r. skutkuje usunięciem posiadanej w danym momencie ilości punktów.

Okres, w którym możliwe jest otrzymanie dodatkowych przedmiotów przy dokonaniu zakupu, rozpoczyna się 2 grudzień 2013r. o godzinie 06:00 CET a kończy się 2 stycznia 2014r. o godzinie 10:00 CET.

Maksymalna ilość możliwych do posiadania bonusowych punktów w daym momencie wynosi 350,000. Każdy bonusowy punkt, który równałby się przekroczeniu powyższej wartości, nie zostanie dodany do puli punktów.

* Proszę zauważyć, że okres dostępności pierwszego oraz ostatniego z przedmiotów pojawiających się w evencie różni się od ogólnej, wyżej opisanej zasady."

Opublikowano

To jest translatorem..?

Np kupujesz nx i dostajesz % więcej do nich. Np dziś kupuję 30k, a dostanę 38k.

nie, translatorem- tylko polskie forum CA

i nie o to mi chodziło :P.

@up

czyli rozumiem, że mogę je tylko wymienić na czarny klucz, przedłużenie lub transporta ?

Opublikowano

Tak,

polskie forum ca - przecież ono tutaj jest ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...