Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić?

opeekxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EoD B1F aż do 110 levela

110-115 LS Bloody Orc

115-125 LS2 Bloody Ogre

Międzyczasie jakiegoś dunga można zrobić, też czasem spory exp.

Opublikowano

Od 120 lvl możesz iść na IC1 i naspawnić tam tyle mobków ile wlezie i jak masz kase to kupić sobie BB 200% exp + i nabijesz z 4/5 lvl albo i więcej bo po 2kk+ leci xD

Opublikowano

Od 120 lvl możesz iść na IC1 i naspawnić tam tyle mobków ile wlezie i jak masz kase to kupić sobie BB 200% exp + i nabijesz z 4/5 lvl albo i więcej bo po 2kk+ leci xD

Hmmm... Ze 120lvl na IC raczej będzie mu ciężko ustać.

@down

Fakt, mój błąd - nie pomyślałem o tym... ;x

Opublikowano

No chyba nie? Kupuje eq na PVE, branzoletki i kolczyki z wysysaniem życia, do tego pierścionki i na luzie całego spota ogarnia ;) Nawet potów hp nie trzeba używać.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dokładnie tak ;p Zresztą jak ktoś gra i robi wszystkie misje od początku do 120lvl + ogarnia dobrze to spokojnie przejdzie na 120lvl IC1... Ja na swoim FA/FB/BL robilem go spokojnie... Zajmowalo mi to około godziny ale robiłem :D

Opublikowano

@Teski, co do 110 na EoD B1F miałeś rację

lecz od 110 idz do Lakeside i bij do 120 na Dark Troll, jest tam jeden spot gdzie one się respią, po lewej stronie w połowie. Są dość silne, ale wysys i lecisz. Leci tam pięknie, jak na zwykłe mapy. Od 120 idz z jakimś znajomym do Illusion Castle, niech naspawni Ci mobków z ołtarzy, będzie wiedział o co chodzi. Expisz tam do 130.

Następnie masz 2 opcje:

1.Idziesz z kolegą 170+ na Radiant Hall wraz z oathem of ( bodajże sacrifice, są dwa oathy) który przekazuje dmg zadane Tobie właśnie jemu. Expisz tam na ograch do 140

2. Wbijasz 135 na IC zwykłym po czym idziesz na Altar of Siena ( tak, dungeon) i expisz tam na kasztanach ( pierwszy boss Cie warpuje ) do 140

3. Żmudnie expisz na 5 mobkach w mutant forest ( nie polecam chociaż poleca każdy ) :)

Mam nadzieję że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...