Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać mob_proto.sql na serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że wgrałem sobie mounty z tematu 32 nowe mounty wszystko co do klienta tylko nie wiem jak wgrać mob_proto.sql na server i to jest mój problem i może znajdzie się jakaś osoba która napisze jak to wgrać lub pomoże przez TeamViever :>

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie bo wgrałem i działają mounty wpisałem komedny /mount_ test i ID ale niemoge z nich atakować może ktoś pomóc ... :<

Opublikowano

Musisz ustawić odpowiednie id, bo tylko na niektórych przedziałach możesz z nich atakować.

Głębiej nie będę tłumaczył bo widzę ze jesteś początkujący i było by ci ciężko.

Najlepiej podmień np bengale itp na nowe wierzchy

3npr.png

Odwiedź naszego fanpage oraz na profil na facebooku.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie bo wgrałem i działają mounty wpisałem komedny /mount_ test i ID ale niemoge z nich atakować może ktoś pomóc ... :<

Musisz posiadać nową binkę, z której możesz atakować lub diffa do swojej aktualnej binki.

A żeby zadawać DMG z wierzchowców to musisz również posiadać diffa do game.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

boooooo mógłbyś podać działający DIFF na game 34083 2K13 i jest taki problem jeszcze ... praktycznie nic niemoge wgrac na serwer ponieważ występuje u mnie błąd na maszynie Terenzo /etc/rc.d not found jakoś tak ... był pewien toutorial że w sysinstall w kofiguracji trzeba było dopisać .home ale to nie pomaga i jak zrestartuje maszyne to AMEN KAPLICA już niedziała :<

Opublikowano

Weź daj jakieś screeny bądź sysser bo niewiele rozumiem z tego co piszesz.

3npr.png

Odwiedź naszego fanpage oraz na profil na facebooku.

Opublikowano

Masz SS za pierwszym włączeniem maszyny z tym błedem działa wszystko ale po restarcie wyskakuje 4 te same błedy etc/rc.d not found i nic nie działa AMEN KAPLICA i nie tylko ja mam ten problem na szczęscie ;>

post-971093-0-14956000-1387816932_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...