Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Temoo przedmioty

BaoBaoPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grę w lola

mam 6 lvl kupiłem postać temoo i mam pytanko

Co kupować jeżeli:

Atakuje głównie zwykłymi hitami -trutkami- jakie itemy dobrze zwiększa szybkość i dmg ataku

Rzadko używam Q a więc nie bardzo zależy mi na mocy umiejętności

I czy opłaca się kupić tą broń co zamiast 1 strzela 3 trutkami

Proszę o polskie nazwy

I czy coś takiego da mi wymagany efekt?:

- obuwie maga

- ząb nahora

- huragan ruanna

- rabadon

- udręka liandriego

- w zalezności od sytuacji klepsydra(gdy wygrywa twoja drużyna zwiekszasz dmg) / anioł stróż / płomienna zbroja

I co to znaczy skladanie itemu z części go się składa czy od razu cały kupuje

Bo jak gram i kupię jakiś przedmiot to ma on wiele dodatków typu +12 szybkosci ataku i on zasmieca mi miejsce w ktorym mógłbym mieć lepszy przedmiot

Z góry dzięki

Opublikowano

nashor tooth, Lish Bane, maska, rabadon, void staff i masz każdego na q i parę hitów,a adc na q i hita ;D

Opublikowano

Zły dział, a po drugie

nashor tooth, Lish Bane, maska, rabadon, void staff i masz każdego na q i parę hitów,a adc na q i hita ;D

gówno prawda, wcale nie masz adc na hita, bo q zada max 300 hp... więc nie wkręcaj nowemu twoich bzdur.

Opublikowano

Ja sam gram teemo pod ap bardzo polecam ci tą opcje.

Składaj go wpierw pod nashoor później łoniańskie buty na cooldown do grzybów potem składaj sie pod ap czyli rabadon, udręke liandrego (sorry nie wiem jak dokładnie sie to pisze) no i tam dalej ;)

Co do drugiego pytania tak oczywiście trutka to poteżny atak a z potrojonym atakiem bedzie to jeszcze bardziej potężnijszy atak wiec oczywiscie :)

- Obuwie maga zależy jesli złożysz molorcossium(sorrki jeszcze raz ale na serio nie wiem jak to sie dokładnie pisze) to tak opłaca sie lecz jeśli chcesz iśc w bardziej ap build to składaj łoniańskie buty to ci da szybszy cooldown do stawiania grzybów i używania q.

- Oczywiście że tak.

- Jak już pisałem pare linijek wyżej oczywiście że tak to dobry item do farmienia jak i robienia szybszego dmg.

- Tak rabadon jest potrzebny.

- Udręka liandrego też ci radze składać przyda się i zawsze wiecej hp :)

Składanie itemy na części - Składasz przedmiot z 3 lub dwóch części (czasem zdarza sie wiecej). Kupujesz je taniej żeby mieć chociaż połowe uzyskanego efektu z danego przedmiotu przykładowo rabadon jest dosyć drogi jeśli złożysz go na części czyli że kupisz rozge po 860 to bedziesz miał już chociaż te 40 ap, potem dokupisz drugą rozge za 1600 i bedziesz miał już prawie cały efekt lecz musisz dokończyć wszystko kupująć kapelusz za mniejszą cene tam jest chyba 1300 nie wiem dokładnie :) No i o to chodzi w tym

Szczerze od siebie polecam ci granie teemo na początku bo to dobra postać :) Życze miłych i wesołych świąt ! :)

Opublikowano

Ja sam gram teemo pod ap bardzo polecam ci tą opcje.

Składaj go wpierw pod nashoor później łoniańskie buty na cooldown do grzybów potem składaj sie pod ap czyli rabadon, udręke liandrego (sorry nie wiem jak dokładnie sie to pisze) no i tam dalej ;)

Co do drugiego pytania tak oczywiście trutka to poteżny atak a z potrojonym atakiem bedzie to jeszcze bardziej potężnijszy atak wiec oczywiscie :)

- Obuwie maga zależy jesli złożysz molorcossium(sorrki jeszcze raz ale na serio nie wiem jak to sie dokładnie pisze) to tak opłaca sie lecz jeśli chcesz iśc w bardziej ap build to składaj łoniańskie buty to ci da szybszy cooldown do stawiania grzybów i używania q.

- Oczywiście że tak.

- Jak już pisałem pare linijek wyżej oczywiście że tak to dobry item do farmienia jak i robienia szybszego dmg.

- Tak rabadon jest potrzebny.

- Udręka liandrego też ci radze składać przyda się i zawsze wiecej hp :)

Składanie itemy na części - Składasz przedmiot z 3 lub dwóch części (czasem zdarza sie wiecej). Kupujesz je taniej żeby mieć chociaż połowe uzyskanego efektu z danego przedmiotu przykładowo rabadon jest dosyć drogi jeśli złożysz go na części czyli że kupisz rozge po 860 to bedziesz miał już chociaż te 40 ap, potem dokupisz drugą rozge za 1600 i bedziesz miał już prawie cały efekt lecz musisz dokończyć wszystko kupująć kapelusz za mniejszą cene tam jest chyba 1300 nie wiem dokładnie :) No i o to chodzi w tym

Szczerze od siebie polecam ci granie teemo na początku bo to dobra postać :) Życze miłych i wesołych świąt ! :)

Polecam !

Dzięki

Wesołych świąt

Wzajemnie :P

3ycu.jpg

Opublikowano

Obuwie maga > Maska > Nashor > Rylai > Rabadon > Void staff - Obecnie najlepszy bulid na teemo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...