Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy czołg premium V tieru.

marszczybrewpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś by mi mógł doradzić co do czołgów premium V tieru? Ponieważ chciałbym sobie takowy kupić i nieźle nim zarabiać. Na chwile obecną że tak powiem nie stać mnie na kupno lepszego tieru ale z braku laku chcę tą piątkę. Czołg średni,ciężki tdek ale nie chcę lekkiego. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Również V tier Amerykański T14 jest fajny, ponieważ dużo odbija i nawet KW-1 mają problem z przebiciem.

Zarobek? Trochę gorszy od T-25, ale polecam Ci jednak T-25 jeżeli typowo do zarobku.

Opublikowano

Również V tier Amerykański T14 jest fajny, ponieważ dużo odbija i nawet KW-1 mają problem z przebiciem.

Zarobek? Trochę gorszy od T-25, ale polecam Ci jednak T-25 jeżeli typowo do zarobku.

Ponieważ chciałbym sobie takowy kupić i nieźle nim zarabiać

Napisał że tylko pod zarobek ;)

Top: Poczekaj na 50% zniżkę, na 5t często się zdarza.

Opublikowano

Tylko pod zarobek?
KW-220 :v
1500 dmg = 50-60k na czysto z premką
Tylko taki problem, że jest za 35€ xD

Ale o tak polecam:
Churchill III
Excelsior -Jak nie przeszkadza ci niska pene
T14 - Patrz wyżej
T-25 nie grałem, więc się nie wypowiem

Opublikowano

Tylko pod zarobek?

KW-220 :v

1500 dmg = 50-60k na czysto z premką

Tylko taki problem, że jest za 35€ xD

Ale o tak polecam:

Churchill III

Excelsior -Jak nie przeszkadza ci niska pene

T14 - Patrz wyżej

T-25 nie grałem, więc się nie wypowiem

kv nie jest dostępny za złoto. Churchil, zarabia dużo gorzej od T-25, T14 kokosów nie zarobisz. Kv to aktualnie najlepszy moneymaker, porównywalny z 6-7 premium. Ale niestety dostępny jest jedynie w sklepie z podarunkami ;/

Opublikowano

kv nie jest dostępny za złoto. Churchil, zarabia dużo gorzej od T-25, T14 kokosów nie zarobisz. Kv to aktualnie najlepszy moneymaker, porównywalny z 6-7 premium. Ale niestety dostępny jest jedynie w sklepie z podarunkami ;/

Ten czołg zarabia przy dmg 1500 tyle, ile zarabiam JgTigerem 8.8 przy takim samym dmg :|

Ale ten czołg dostawali ruscy betatesterzy, nie ma się co dziwić.

Tylko mają mi go zostawić jako gift tank, bo mu znerfią zarobki przy zrobieniu z niego zwykłego premiuma :(

A co do T14 - najlepszy wynik to 2.5k dmg + 7 albo 9 fragów - 87k :D

Opublikowano

Polecam Churchila III

On nawet 3/4 tego co T-25 nie zarobi, a kolega powiedział że chce do zarobku... Nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...