Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] g2a.com - bezpieczna płatność?

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,na g2a jest BF4 za 91zł i jest płatność telefonem na 29€ i czy właśnie ta płatność telefonem jest bezpieczna.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Płatność jest bezpieczna, ale z tego co widzę, najtańszy BF4 na PC kosztuje 120zł przy płatności PayPal, płacąc telefonem cena wynosi 307 zł.

120zł ? Ja mam za 91zł

http://scr.hu/1xu4/xuudg
Łap nawet ss'a.
@up No ja jakoś nie mam dostępu do polskiego Tesco ,w ogóle Tesco. Mam wybór pomiędzy wersją pudełkową za 44,99€ albo wersję cyfrową za 27€. W tym ,że z moim internetem ta gra ściągała by się może tak do 25 stycznia 2014 roku.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

120zł ? Ja mam za 91zł

http://scr.hu/1xu4/xuudg
Łap nawet ss'a.
@up No ja jakoś nie mam dostępu do polskiego Tesco ,w ogóle Tesco. Mam wybór pomiędzy wersją pudełkową za 44,99€ albo wersję cyfrową za 27€. W tym ,że z moim internetem ta gra ściągała by się może tak do 25 stycznia 2014 roku.

Wersja pudełkowa za 50 Euro (ponad 200zł)?

Na Allegro wersję pudełkową możesz dostać za 120zł.

Opublikowano

Wersja pudełkowa za 50 Euro (ponad 200zł)?

Na Allegro wersję pudełkową możesz dostać za 120zł.

No tak ,tylko ,że nie każdy sprzedawca godzi się na wysyłkę za granicę. To jest nawet śmieszne ,bo w Real'u i Saturnie ta gra kosztuje po 60 € w przeliczeniu 250zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...