Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yasuo - Czy warto ?

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, to znowu ja :) Mam już 6,3k PZ i nie wiem czy opłaca się go kupować. Odrazu mówię, że kocham taki styl gry - "build 50% crit got 100%..." Więc opłaca się, czy nie ?

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Wg. mnie są lepsze picki,ale jeśli kochasz taki styl gry to możesz go śmiało brać.Ma fajną mechanikę,dobry mechanizm escape,podrzuty oraz dashe,1v1 też jest dobre ;)

Opublikowano

Fajny jest, może nie najbardziej bezpieczny pick ale zabawa nim jest świetna. Jak lubisz taki styl gry to jak najbardziej polecam

Opublikowano

Kupiłem go razem ze skinem "w ciemno". Powiem tak, z tego co grałem/widziałem to ludzie (w tym ja) na topie sobie z nim nie za bardzo radzą, są dużo mocniejsze postacie. Zabawa dopiero zaczyna się na midzie. W blokuje umiejętności zasięgowe (ulti syndry/jinx/miss/itd..) nic nie robią. Jak ogarniesz mechanikę E+Q to możesz fajne comba robić :D A jak się nafeedujesz to masakra jest ^^ Zdecydowanie polecam, aczkolwiek zed moim zdaniem jest o niebo od niego lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...