Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie itemów ...

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż piszę do Was, ponieważ ostatnio nabyłem fms +0 sr 37 wbiłem kd śmierci i potwora +4 i po 39 bodziach mam fms +4. Doradźcie mi co mam zrobić, żeby jakoś go ulepszył. Może jest jakiś bug, jakaś bujda- może działająca. Nie wiem, pomóżcie mi i powiedzcie co mam zrobić żeby jakoś ulepszyć tego fmsa. Z góry dzięki. Wiem, że było już takich pare tematów, ale już są nieaktualne, albo odpowiedź udzielona na pytanie nie była dla mnie wystarczająca. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma żadnego bugu, ale dla pewności przenieś fmsa na inną postać i tam spróbuj ulepszać.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

No coz masz pecha , proboj dalej bodziami albo raz u kowala potem bodziami :D

Opublikowano

No coz masz pecha , proboj dalej bodziami albo raz u kowala potem bodziami :D

Jak takiego pecha ma to znając życie u kowala mu akurat spali ;p

Sprawdź sb jakiego farta masz [ U starszej pani ] I jak będzie wysoki to wtedy kuj.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak takiego pecha ma to znając życie u kowala mu akurat spali ;p

Sprawdź sb jakiego farta masz [ U starszej pani ] I jak będzie wysoki to wtedy kuj.

Moim zdaniem ten fart to tez jest pic na wodę ;) Kiedyś się do tego stosowałem... Ale teraz wiem że to nic nie daje xD

Opublikowano

Przepowiednia u starszej pani koledzy tyczy się dropu yangów, amulet karmy to samo, łza bogini działa tak, że po zgniięciu stracimy nie 3 ale 1 % doświadczenia (chyba, że go nie stracimy wcale, to wtedy nic)

Opublikowano

Tego pana nie przechytrzysz.

Tak samo bodziami - nie ma opcji żadnego bugowania, niestety.

Raz może Ci 9-oma bodziami od 0 do 9 zrobić, a innym razem 50 bodzi i zostanie +2. Próbuj, kiedyś na pewno Ci się uda ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jeszcze jedna kwestia, a mianowicie to, że na 12 aur hehe 11 mi spaliło i jak tu mówić o ludziach co mają aure na p albo g podkreślam bez IS !

Opublikowano

Dawaj dalej zwojami, i nie ulepszaj go za cholere u kowala bo go stracisz.

Opublikowano

nie ulepszaj go odrazu serią bodziami tylko np. tak

ulepsz go na +6

potem idz wbijać 30lve żeby bodzie robić i ulepsz go tymi 3 bodziami itd

az może ulepszy na +9

lub sprzedaj go i kup innego +9 do mixa i mixuj :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...