Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zdobyć IP?

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko zdobyć IP? kurwa muszę mieć syndrę: ))))))))))) a 4k ip brakuję mi na nia. Sa jakies sposoby zeby recznie wbic to w 2 -3 dni? bez ip boosta i grania 24/7

Opublikowano

Udaję że znam matematykę :3

22 normale dziennie:

11 wygranych - +/- 1000 IP

11 przegranych - +/- 500 IP.

Przez 3 dni grając 22 gry dziennie i wygrywając połowę gier spokojnie dasz radę :)

@Edit

Kochany moderatorze. Nie wiem, czy znasz pojęcie słowa "Spam". Zapraszam do lektury.

11h dziennie nie jest graniem non stop. Może sobie również grać krócej. Napisałem tylko ile mu się zejdzie grając bez boosta. Fuck logic

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

@Up bez jaj... bo 1000k ip to wiesz ile to jest:D to raczej by zajelo pare miechow lub lat a nie 11 wygranych :D, raczej 1k ip :)

Co do tematu, graj... wykupi booster?:D

Opublikowano

Udaję że znam matematykę :3

22 normale dziennie:

11 wygranych - +/- 1000k IP

11 przegranych - +/- 500 IP.

Przez 3 dni grając 22 gry dziennie i wygrywając połowę gier spokojnie dasz radę :)

Średnio 1 runda trwa 30 minut czyli 22x30= 660 minut czyli 11 godzin dziennie :P Nie licząc oczywiście ładowania gier i wybierania postaci to 12 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...