Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Opiekunem serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Mateusz mam 18 lat pochodzę z miejscowości zwanej Dzierżoniów na Dolnym śląsku interesuję się grami komputerowymi , sportem.

Przygodę z grą Metin2 zacząłem w 2008 roku na Polskim metinie posiadałem 97 poziom lecz z przyczyn takich jakie się tam działy zakończyłem swoją grę i zacząłem z prywatnymi serwerami. Jako administrator serwera byłem nie raz komendy znam podstawowe ale szybko uczę się nowych. Nie mam podejścia jak połowa ludzi "Mam administratora będzie szpan przed kolegami jak im dam eq" każdego gracza traktuję równo nie zależnie od tego czy go znam czy nie czasu spędzania przed komputerem mam około 7/10 godzin dziennie jestem osobą pomocną jak i pomysłową.Kontakt ze mną nie jest trudny posiadam skype/gg/ts3/telefon jestem chętny do pracy w grupie , nie liczę na żaden % z is bo nie każdemu w życiu zależy tylko na pieniądzach chce aby po prostu w świecie metina był porządny serwer z porządna administracja a nie jak na połowach serwerów średni wiek 16 lat i od razu eq navi na serwerze , zainteresowanych proszę o PW podam kontakt to poznamy się lepiej.

Pozdrawiam

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...