Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o lekalność prywatnego serwera metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie . Mam do was pytanie. Chciałbym postawić serwer metin2 w przeglądarce. Tak dobrze przeczytaliście , w przeglądarce . Pytanie do was , czy za postawienie takiego serwera jest karalne? Znaczy się wszystkie nazwy przedmiotów , gafika itd , 100% będzie jak na cliencie metin2 wersja 0.3.11 i oczywiście po polsku. Czy komuś już został zablokowany serwer , strona za postawienie priva?

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

jak privy stoją rzetelnie już od paru lat i ani widu ani słychu że mają o prawa się z PL'a drzeć to www metina też raczej nic nie wdroży. ;)

Taki Meksyk tylko na zachodzie. B)

­graphic.png

Opublikowano

Serio;] Będe pierwszą osobą . Narazie kożystałem z darmowego hostingu który miał być mega zajebisty , ale jak wbiło 15 graczy to mi zablokowali strone :( Pozatym patrzcie na wersje gry xD

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł z mt2 w przeglądarce :D z miłą chęcią obejrzę twoje dzieło.

Co do pytania, to stworzenie takiego serwera jest w 100% legalne , jedynie gdybyś miał czyjeś pliki(z jakiegoś prywatnego serwera, który aktualnie pracuje) to wtedy może być karalne, bo większość ludzi robi pliki pod siebie i wkłada w to masę pracy i czasu.

Opublikowano

Nie jest to nielegalne, lecz mieć legalność 100% to NIE możesz dać 'spolszczenia' (.exe 2 MB) lub edytowac klient metin2 od GF.(Ale to chyba Cię nie obowiązuje bo przecież robisz serwer na przeglądarce ;)

@OFFtopic nie róbcie z tego tematu, dyskusji..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...