Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastolatek

decux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoł , mam już ok. 18 lat i mam mieszek , nie wiem czy to zgolić w pizdu czy zostawić..? , wy zgoliliście? musicice się teraz codziennie golić?

Co kupić do golenia? pianke , brzytwe i co jeszcze?

..

Opublikowano

zgól bo to chujowo wygląda, na początku możesz z pianką jak się boisz a potem to już jak leci, ja gole na wodę :D

Opublikowano

Ja bym zostawił, to za młody wiek na takie sprawy. Jeszcze golenie Ci się znudzi.

Opublikowano

W wieku 18 lat dopiero meszek OMG. Czasami ludzie zaczynają się golić w wieku 15/16 lat a ty masz z tym problem w wieku 18? LoL! Zgolić kup piankę, brzytwę i na gorącą wodę albo kup elektryczna maszynkę i jedziesz.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Dzizas, co za problem ;D chcesz to sie golisz nie chcesz to zostawiasz ;p

ja goliłem bo pierwszy raz to tak cieńko to wygląda ;D ale po 3 miesiącach moge już zostawić ale i tak gole

Opublikowano

Ja tam golę łoniaki, dupę i mordę. Oczywiście 2 osobnymi maszynkami -.-. Tak wiem jest się czym chwalić :D, ale dziewczyny nie lubią jak facet ma busz na dupie lub nad chuyem.

Kup sobie maczetę i zgól ten koper synu, bo cię laski nie będą chcieć.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

meszek w wieku 18 lat? hahahaha

Jednym trochę później pokazuje się zarost, a inni wolniej rozwijają się umysłowo. Z tego co tu napisałeś można wywnioskować, że ten drugi przypadek dotyczy Ciebie.

@topic

Albo masz porządną brodę, albo łysa mordę :P Zgól, bo taki cieniutki meszek śmiesznie wygląda :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...