Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GTA V Onlline

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mój kolega ma pewien problem z GTA V Onlline :

Kupiłem ostatnio GTA V na Xboxa 360, zainstalowałem zawartość pierwszej płyty i pograłem chwilkę w trybie fabularnym, po wypełnieniu misji z prologu oraz misji z Franklinem i Lamarem wyłączyłem konsole. Parę godzin później postanowiłem sprawdzić tryb Online. Pobrałem DLC i chciałem kontynuować, niestety pokazała się informacja. (Pisało coś o serwerach chmury Rockstar, ''Serwery Chmury Rockstar są na razie nieaktywne, proszę spróbować później'').
Sprawdziłem swoje konto Social Club, okazało się, że moje statystyki nie są zapisywane. (Co dziwne bo achievmenty pokazywało). Nie mogę używać Snapmatica w trybie fabularnym i wszystkich podobnych rzeczy. :/

?????

Opublikowano

Ma to cały czas od piątku - zakupu gry

...a konsole ma oryginalną, czy piracką?

Bo jak oryginalną, to pójdzie, a jak kupił za 200-300 złotych piracki Xbox360 - to będzie problem.

bez gif

Opublikowano

Oryginalna w sklepie . Bodajże w 2012r. tak w zimę .

I nic nie robił z ta konsolą, nie zrywał tam tak zwanej '' plomby '' z tyłu Xboxa-360, zabezpieczającej na rzecz możliwej reklamacji // gwarancji?

Mam tą konsolę, i znam się troszeczkę na tych sprawach.

Czy problem już rozwiązany ? Jesli nie, to pisz, a Ci pomogę - szczegółowo opisując.

bez gif

Opublikowano

Problem nie rozwiązany

Hmm - a ma on konto ZAREJESTROWANE, na nick na tej konsoli?

Bo jak konsola nie jest zarejestrowana, tak zwany 'na gościu' to może być 2gi problem, że to wgl. nie działa.

Czyli to:

[...]

Parę godzin później postanowiłem sprawdzić tryb Online. Pobrałem DLC i chciałem kontynuować, niestety pokazała się informacja. (Pisało coś o serwerach chmury Rockstar, ''Serwery Chmury Rockstar są na razie nieaktywne, proszę spróbować później'').
Sprawdziłem swoje konto Social Club, okazało się, że moje statystyki nie są zapisywane. (Co dziwne bo achievmenty pokazywało).

bez gif

Opublikowano

A więc tak to nic nie jest z twojej strony złe na piracie i tak idzie podobno.

A wg możesz wejść do gdy i stworzyć tymczasową postać? Jeżeli nie to faktycznie jest problem i to poważny.
Jeżeli tylko robisz ciągle tymczasową to jest przeciążenie niekiedy na ps3 też tak mam każdy tak ma.

(zwracam się do Ciebie bo sytuacje znasz)

Jeżeli masz problem sprawdź połączenie może słaby transfer kabel przetarty itd. Lub faktycznie są przeciążone.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Skoro tak to zostaje tylko napisanie do supportu rockstar bo ja też tak miałem gdy nie zapisywało postaci lecz po jakimś krótkim czasie to naprawili.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Clear500,

czy problem już na ten temat jest rozwiązany - czy dalej ono Ci występuje?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...