Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Skryptu do ElfBota który by otwierał ciała i zbierał kase

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze, nie piszcie mi ze to juz jest w temacie skrypty na zamówienie bo wiem o tym, ale jak ich uzywam to bot tak jakby mi sie blokuje, po prostu staje po zabiciu i stoi tak jak by sie zablokowal i w dodatku nie zbiera nawet loota. a jeśli sie nie zatnie to po prostu idzie dalej nie zbierając loota. ktoś ma jakies pomysły będe bardzo wdzięczny

@edit
z tym blokowaniem się chara jakos sobie poradziłem, tylko teraz jak zabije moba to niechce się zatrzymywać zeby zebrac loota tylko idzie dalej,znalazłem coś takiego :

auto 100 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | wait 2000

ale coś mi nie działa :(
prosze o pomoc

peind.png

Opublikowano

NTSW, troche sobie poradziłem, już się zatrzymuje ale tak jak pisałem czasem a nawet często się blokuje, czyli staje w miejscu i otwiera ciagle tego samego moba i tak stoi godzinami :(

peind.png

Opublikowano

otweranie:

auto 100 listas 'Cialka' | if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz}

zbieranie itemow:

auto 100 moveitems 3043 'red capsule'

W pierwszym nic nie zmieniasz, a w drugim zamiast 3043 wpisujesz id przedmiotu a red capsule pojemnik. Mozesz dodac kilka itemow w 1 skrypcie np.

auto 100 moveitems  3043 'red capsule'| 1111 'backpack'| 6666 'demonbackpack'
Opublikowano

To, ze stoji w miejscu to jest poprostu lag bota , mam tak na serverze DragonBallRebirth postac staje w miejscu i sie nie rusza skrypt ktory powinien ( nei musi ) rozwiązać ten probelm to :

auto 2000 listas 'Anty-Lag' | if [$standtime >= 60*1000] moves 

mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Skrypty wam w tym nie pomogą trzeba przerobić clienta ;D

Polecam program noxitems ;) Zobaczcie na początku jak ded wolfa jest ustawiony a potem zmięcie tak dla potwora z ntsw czy czegos tam ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Skrypty wam w tym nie pomogą trzeba przerobić clienta ;D

Polecam program noxitems ;) Zobaczcie na początku jak ded wolfa jest ustawiony a potem zmięcie tak dla potwora z ntsw czy czegos tam ;D

Ale do tego, trzeba wypakować Clienta i znać jego IP/PORT, a nie jest to takie łatwe do ogarnięcia, sam mam problem z IP i właśnie Portem.

Mi ładnie zbiera na tym, tylko trzeba dać, żeby spelle ladowal max przy 1 mobie, bo jak padną 2 na raz to może nie otworzyć obu.

auto 300 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | {usegroundxyz $attacked, wait 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...