Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie ktos?

xXue.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze to nie jest forum weterenaryjne ale czy wie ktos co oznacza ślinienie się psa rasy shih tzu?? Dodam ze strasznie sie trzęsie i prawie nie chodzi. Dzięki...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

kurcze gdybym wiedział co to za rasa.. mój przy podobnych objawach miał w gardle kawałek patyka, otwórz jego paszcze i sprawdź czy nic mu tam nie utknęło jeśli nie możesz aktualnie iść do weterynarza, zawsze jakieś starania.

Opublikowano

Suka czy pies? I jakies inne zachowania poza tym?

Np sika wiecej etc.

Anyway lepiej idz do weterynarza bo sie napewno meczy

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Jest to pies, nie suka. Mniej sika, niż zazwyczaj. Dzięki za starania, czekam na więcej

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Tu niczego się nie dowiesz, uda się jak najszybciej do lekarza bo pies tylko się męczy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

może ma na coś ochotę czego nie możesz mu dać ... wystaw nogę jak na nią wskoczy i się zacznie mocniej trząść to możliwe że sprawa sama się rozwiąże ... bez urazy oczywiści to taki żart

Bywalec
Opublikowano

2 lata mam psa o rasie Shih tzu i nigdy czegoś takiego nie robił.

Idź do weterynarza.

Opublikowano

@up

"Bo po co? Weterynorz, czarna magia, drogie toto i niepotrzebne. Niech lepiej zdechnie, to tylko pies, nowego sie kupi, a nie do wrterynazy, kto to widzial, burzuje pier*olone..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...