Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Lee sin top

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka. Da ktoś mi cały build na Lee Sina (top). Zależy mi na buildzie AD ale nie full ad. Nie dawajcie tylko builda na jungle. Czemu? Bo na tym koncie co mam Lee Sina mam 15 lvl, a co z tym idzie? Nie mam runek i odpowiednich specjalizacji do dobrej jungli. Bardzo mi na tym zależy. A i chce aby w buildzie itemek na wardy.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

tabi/merki>hydra>frozen malet>plemienna>black clever>sunfire.(item za wardy może być zamiast sunfire).

Dzięki, a może tak?

butki,poty/doran/wampiryczny kostur/doran/kamień widzenia/tiamat/ merce|tabi /hydra/frozen malet/plemienna/black clever/rubin widzenia | Gdy już mamy 4 core itemy według kolejności, to sprzedajemy 2 dorany i kupujemy plemienną, rubin.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Dzięki, a może tak?

butki,poty/doran/wampiryczny kostur/doran/kamień widzenia/tiamat/ merce|tabi /hydra/frozen malet/plemienna/black clever/rubin widzenia | Gdy już mamy 4 core itemy według kolejności, to sprzedajemy 2 dorany i kupujemy plemienną, rubin.

Tak będzie dobrze,lecz na start bym wziął dorana(butki wyszły z mody jako startowy item).

Opublikowano

Tak będzie dobrze,lecz na start bym wziął dorana(butki wyszły z mody jako startowy item).

Dzięki, czyli to by wyglądało tak. doran, potki>buty>wampiryczny kostur>doran>kamień widzenia>rubinowy kryształ>... Zmieniłem tylko start, oraz dodałem po kamieniu widzenia rubionowy kryształ, hp'ki zawsze spoko : )

Jednak kryształu nie biore, bo miałbym 6 itemów i nie dało by radu kupić tiamatu :/ . Musiałbym sprzedać dorana.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

hydra + bt + black cleaver + omen + ga + merkury/tabi.. warda masz z trinketa -_- . jak ci na wardach zależy to sprzedawaj GA jak stracisz pasywkę na sightstone

Opublikowano

Przeważnie kupuje takie cos:

Ravenous Hydra, buty sytuacyjne, Ninja Tabi lub Mercury's Treads, Bloodthirster, Black Cleaver, Randuin's Omen, Guardian Angel.

Na początek Doran's Blade, trinket i 1x red potka. :)

Mam nadzieje że pomogłem.

Opublikowano

tabi/merki>hydra>frozen malet>plemienna>black clever>sunfire.(item za wardy może być zamiast sunfire).

Zgadzam się co do tego buildu , kosa. ^^

3ycu.jpg

Opublikowano

Merki > Hydra > Black Cleaver > Ten itemek na wardy :P > Warmorg > Bloodthister

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...