Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] A czo to ? :p

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak sobie dzisiaj mówię : Ile bym dał żeby mi dali RP za darmo... Sobie tak wchodzę na google wpisuje RP za free i wyskakuje mi takie cuś Nie wiem co to i czy to prawda ?? Ktoś korzystał z tego ? Jak to działa w ogóle ?

Opublikowano

Takie coś czyli ? RP całkiem free nie ma,są np. jak będziesz wbijał posty na różnych serwisach lub robił reff'y (nowe konta w lol'u do 10 lvela).

Opublikowano

Ahhh... Po prostu wrzuciłem link ale go nie widać :/ Co zrobić żeby był widoczny ? Bo znalazłem jakąś stronkę :v

Dobra nie ważne. Ale znacie jakieś strony do klikania postów itp ? Przydało by mi się trochę rp do singeda zimowego.. .:3 Oprócz dogry.pl xD Ta strona jest głupia i mi się nie podoba. Trzeb chyba 1miesiąc siedzieć nad nią :/

Opublikowano

Ahhh... Po prostu wrzuciłem link ale go nie widać :/ Co zrobić żeby był widoczny ? Bo znalazłem jakąś stronkę :v

Dobra nie ważne. Ale znacie jakieś strony do klikania postów itp ? Przydało by mi się trochę rp do singeda zimowego.. .:3 Oprócz dogry.pl xD Ta strona jest głupia i mi się nie podoba. Trzeb chyba 1miesiąc siedzieć nad nią :/

Dogry jest jedna z najlepszych tego typu,są też inne ale mniej pewnie,polecam Ci też ustawienie sobie bocików na refflinki i robienie postów na dogry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...