Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer Delta10FY +21 (crage)

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać czy ktoś z was używa tegoż trainera ? Chodzi mi o Delta10FY +21 zmodyfikowany przez Crage ?

Bo z tego co wiem Trainery Delty nie są wykrywane jako wirus, a ten tak więc nie wiem jak to rozumieć ..

Opublikowano

No właśnie czyli te oferty na allegro są oszustwami bo proponują sprzedaż właśnie tegoż trainera.

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Czy to jest coś takiego ? Dodam jeszcze że jest tego pełno tu na forum i na allegro. Więc serio nie dajcie się nabrać.

Opublikowano

Skan tego trainera co sprzedają oszuści na allegro wygląda tak: https://www.virustotal.com/ru/file/0ba63f72873474899950529deec6aa89982e3d6a3d4daf8a96abdf057fa29c98/analysis/

Śmieszne że ludzie się nabierają i tracą konta. Najśmieszniejsze jest to że mnóstwo osób go sprzedaje, a wszystkie dane które ten keylogger zbiera lecą tylko do jednego ruska (który zaciera ręce i śmieje się z idiotów).

Skan mojego autorskiego trainera

88480118076780107092.png

wygląda tak:
https://www.virustotal.com/pl/file/e7a8d49536f2a1134c39698423e5720515099dea65a3643c431cd3c4f28ff419/analysis/1387033266/

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na Skype - pandazorator lub GG - 7546129

Opublikowano

pandazator polecam go i jego roboty trainer , ale jeszcze nie dawno sam go używałeś :D tego ruskiego :D

Tak tylko mój był bez keyloggera. Polaczki wzięły sobie z ruskiego forum trainera z małym co nieco i napełniają typowi kieszenie danymi.

Opublikowano

Więc tak, od początku.

Czyli Xazzer z Tobą rozmawiałem na allegro ? Czy nie ? Bo ktoś mi również pisał że sprzedaje trainer własnego autorstwa. A ile byś chciał za niego ?

A co do tego ruskiego trainera, gość wystawił go na allegro, następnie wystawił 400k na sprzedaż w konkurencyjnej cenie 25zł, a jako kolejny przedmiot wystawił konto Origin za 140zł z 8 grami.... Od samego początku coś mi nie pasowało..

Każdy każdego oszukuje, jedna wielka masakra się dzieje..

PS:

A te klawisze F8 ; F9 serio działają ? To wgl jest do UT ? Nie chce mi się wierzyć.. Oczywiście do gry offline tak ?

Opublikowano

No dobra więc jakie są do UT ?

dodawanie bramek i konczenie meczu ?

Może ktoś jeszcze napisać kto używa tego trainera od Xazzer ?

Opublikowano

Więc tak, od początku.

Czyli Xazzer z Tobą rozmawiałem na allegro ? Czy nie ? Bo ktoś mi również pisał że sprzedaje trainer własnego autorstwa. A ile byś chciał za niego ?

A co do tego ruskiego trainera, gość wystawił go na allegro, następnie wystawił 400k na sprzedaż w konkurencyjnej cenie 25zł, a jako kolejny przedmiot wystawił konto Origin za 140zł z 8 grami.... Od samego początku coś mi nie pasowało..

Każdy każdego oszukuje, jedna wielka masakra się dzieje..

PS:

A te klawisze F8 ; F9 serio działają ? To wgl jest do UT ? Nie chce mi się wierzyć.. Oczywiście do gry offline tak ?

Ja już nie sprzedaje na allegro, ponieważ za wystawianie na allegro trainera zawiesili mi konto (jest to niezgodne z ich regulaminem). Jestem pierwszą osobą która zaczęła sprzedawać DZIAŁAJĄCEGO trainera - najpierw tego scrackowanego z cheathappens, potem załatwiłem przerobionego delty z 13 tak aby działał na 14, od razu po kilku dniach pojawiło się mnóstwo sprzedawców (którzy oczywiście kupili ode mnie trainera i zaczęli sprzedawać na własną rękę - śmieszne to że jak przestał działać trainer to od razu lecieli do mnie po nowego). Potem jakiś rusek wrzucił tego trainera delty z bonusem w postaci keyloggera na ruskim forum, ludzie znaleźli go i sprzedają na allegro na nowych kontach teraz keyloggera i kradną dane do kont. Obecnie sprzedaję własnego trainera, napisanego i stworzonego od podstaw, po polsku, kupując go masz od razu zagwarantowane aktualizacje trainera za darmo + moją pomoc w razie problemów i pomoc w konfiguracji. Zastanawiam się też nad udostępnieniem autobota. Jeżeli w następnej odsłonie fify EA będzie miało tak samo wywalone na pc to na 100% będę miał trainera oraz autobota, tym razem automatycznie przybindowanego do pc, więc obecni klienci mogą liczyć na zniżkę. Sprzedałem już te trainery mocno ponad 100 osobom, więc możesz się zapytać o opinię (szanowni moderatorzy niestety usunęli temat tutaj na forum), jeżeli jest ktoś zainteresowany trainerem to poszukajcie mnie na innych forach, wystarczy w google wpisać "FIFA 14 Trainer" i będę na innych forach jako "Atykajam", "Xazzer" lub "SkillsTheory"

Kontakt:

GG - 7546129

Skype - SkillsTheory lub pandazorator

https://www.facebook.com/SkillsTheory

Opublikowano

Więc tak jedyny trainer działający jest od właśnie użytkownika wyżej. Bardzo dobry kontakt, jeszcze lepszy trainer, co za tym idzie NA PRAWDĘ działający i nie zawierający żadnego keyloggera.

Ci którzy widzieli moje inne wypowiedzi na temat niedziałającego trainera więdzą jak sceptycznie do tego podchodziłem i nie wierzyłem nikomu. I miałem rację aż postanowiłem zakupić tegoż właśnie trainera.

100% polecam, dobry kontakt + działający trainer + dodatkowe aktualizacje przy nowszych wersjach fify ! Jednym słowem inne trainery NIE ale ten jak najbardziej TAK !

Tyle !

Opublikowano

Tutaj macie działanie mojego trainera. http://www.youtube.com/watch?v=cgrfB8lPq4s

Jak widać trainer śmiga pięknie, szkoda że użytkownik kamcio25 postanowił sprzedawać go na swoją rękę (tak naprawdę zrobił mi reklamę - od rana kupiły już u mnie trainera 3 osoby ^^).

Śmiesznie złodziejska cena - 20 euro. I co możesz zagwarantować za tą cenę? MOJEGO trainera którego kupiłeś ode mnie? Najpierw byś sam takiego zrobił robaczku - to nie jest takie trudne.

U mnie (autora trainera) macie mojego trainera w 2 wersjach, moją pomoc i następne aktualizacje trainera za darmo. I to wszystko za połowę tej ceny co złodziejaszek próbuje sprzedać.

PS. Dzięki za reklamę na youtube.

Kontakt:

GG - 7546129

Opublikowano

NIE KUPOWAĆ JE**** TRAINERÓW! DOSTANIECIE BANA PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ LEPIEJ ZAROBIĆ NA COŚ A NIE OKRADAĆ. TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

Opublikowano

NIE KUPOWAĆ JE**** TRAINERÓW! DOSTANIECIE BANA PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ LEPIEJ ZAROBIĆ NA COŚ A NIE OKRADAĆ. TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

,,,,,,,,,,, masz skopiuj sobie, bo trudno się czyta i używaj mniej caps locka. Kogo okradasz używając trainera?

Opublikowano

,,,,,,,,,,, masz skopiuj sobie, bo trudno się czyta i używaj mniej caps locka. Kogo okradasz używając trainera?

twoją starą.

Opublikowano

@SkillsTheory

Aaaa że to ja niby specjalnie zrobiłem to konto, nagrałem filmik i teraz sprzedaje Twojego trainera ? Bez przesady ... ok ?

Jestem ciekaw skąd to wywnioskowałeś ? Że dodałem komentarz pod tym filmikiem ? Bo pewnie jak Ty tak samo go znalazłem na yt .. Ale spoko bez komentarza..

Opublikowano

@SkillsTheory

Aaaa że to ja niby specjalnie zrobiłem to konto, nagrałem filmik i teraz sprzedaje Twojego trainera ? Bez przesady ... ok ?

Jestem ciekaw skąd to wywnioskowałeś ? Że dodałem komentarz pod tym filmikiem ? Bo pewnie jak Ty tak samo go znalazłem na yt .. Ale spoko bez komentarza..

Nie wiem, ale napisałeś komentarz godzinę po dodaniu filmiku (ktoś Ci go podlinkował albo sam go wstawiłeś). Trochę dzwiwne, bo wiesz że to nie był mój filmik, więc podejrzewam że jest Twój albo Twojego kumpla/znajomego? Trainera kupowałeś ode mnie. Tak to wywnioskowałem, a film znalazłem bo się zdziwiłem skąd zza granicy ludzie mnie dodawali na skype i kupowali trainera, więc zapytałem się i mi podesłał ten link.

Kontakt:

GG - 7546129

Opublikowano

Nie jest to mój filmik ani mojego kolegi, natknąłem się na niego bo przeglądam tamte forum i temat o fifie, mam go w zakładkach. A to że po godzinie dodałem komentarz ponieważ sam używam trainera od Ciebie to postanowiłem dodać komentarz że na prawde działa. Nie mam nic więcej do dodania.

Usunąłem go z tamtego filmiku więc luz.. Chciej coś dobrze a i tak powiedzą że oszukujesz i kantujesz.. heh

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na Skype - pandazorator lub GG - 7546129

Taki opis jest podany teraz pod filmikiem, dziękuje i dobranoc.

Opublikowano

NIE WIEM. MOŻE TO KTOŚ JUŻ PISAŁ WYŻEJ, ALE:
- EA zablokowała trainery do FIFY. I po co komuś ban na zawsze? W UT w następnych częściach nie pogra sobie ta osoba. Będzie musiała kupić nową FIFA 14.

Pozdrawiam.

Opublikowano

NIE WIEM. MOŻE TO KTOŚ JUŻ PISAŁ WYŻEJ, ALE:

- EA zablokowała trainery do FIFY. I po co komuś ban na zawsze? W UT w następnych częściach nie pogra sobie ta osoba. Będzie musiała kupić nową FIFA 14.

Pozdrawiam.

Co to za pierdoły? EA zablokowala trainery - gówno prawda. Ban - zawsze jest jakieś ryzyko bana, nie ma ryzyka nie ma zarobku, żeby obniżyc/wyeliminować szansę na dostanie bana można podjąć pewne kroki. A co do ut, to przecież zawsze trzeba mieć nową fifę żeby pograć w następna część i nie trzeba mieć poprzednich części. Chyba że chodzi Ci o wcześniejszy dostęp do web appa na tydzień przed premierą nowej odsłony fify xD.

Kontakt:

GG - 7546129

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...