Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo II LoD problem z płytą.

vidooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam oryginalną grę Diablo II i do niej dodatek Lord of Destruction. Po pomyślnej instalacji podstawki, przyszła pora na dodatek.
Wkładam do napędu płytę, wpisuje CD-Key, rozpoczyna się instalacja. Po pewnym czasie prosi mnie o włożenie płyty "Gra".
Wkładam ją i instalacja idzie dalej. Po czasie prosi mnie o ponownym włożeniu płyty z dodatkiem. Tak też robię, mija pewien czas a instalacja przebiega prawidłowo. Jednak potem ponownie prosi o włożenie płyty z dodatkiem (która jest już w napędzie). Wciskam "OK" z racji tego że widnieje ona w DVD rom'ie. Jednak komunikat pojawia się dalej a instalacja stoi w miejscu.
Proszę po pomoc

post-848359-0-09314400-1387732791_thumb.png

Opublikowano (edytowane)

Jest prawdopodobnie winowajca. Robiłem obrazy wszystkich płyt (4). Skończyłem robić podstawkę (3 płyty). Zacząłem robić 4 czyli dodatek. I wyskoczyło to:
Jakaś propozycja co poradzić?

post-848359-0-74907700-1387814458.png

Edytowane przez vidooq
Opublikowano

Najwidoczniej płyta z dodatkiem jest zabezpieczona przed kopiowaniem. Ale możesz aktywować kod produktu w sklepie na battle.net i tam ściągnąć całą gre z konta. Logujesz się dodajesz grę. Wchodzisz w zakładkę gry i kody. Szukasz Diablo 2 : LOD. I tam masz ściągnij klienta gry. I ściągasz. Powinno działać.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Ok, wszystko działa. Szkoda było czasu na kombinowanie. Trzeba było od razu ściągać z głównej strony. Dzięki wielkie za pomoc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...