Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję Gry]STRATEGICZNA :D

milos1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem kiedyś w pewną grę była to moja 2 gra w wersji demo,lecz zapomniałem jej nazwę.Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat wiec stwierdziłem że go napiszę tutaj.Więc może mi ktoś pomorze i bd wiedział nazwę gry była ona dosyć specyficzna ponieważ jedno z niewielu co z niej zapamiętałem to np. Jak nas atakowali był dźwięk dzwonu (takiego jak chinski w ten specyfik)

tez pod początek zbierało się trawę jako jedzenie była to gra nie z broniami palnymi tylko miecze łuki itd .. Grafika w grze była w stylu age of empires (Bardzo słaba w porównaniu do teraz) nwm co mogę jeszcze napisać o niej bo więcej nie pamiętam takich szczegółów ale np było można zbudować świątynie i w niej było można stworzyć np samuraje,duch coś takiego :D.Nwm czemu ale z tej gry zapamiętałem że menu było czarne i nwm skąd napis "Dragon Valley". Pozdrawiam Milos mam nadzieje że mi pomożecie

Wszelkie pytania na dole morze bd znał odpowiedź. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...