Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELOTH MT2 Pomoc z obejściem

dj afrraid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy w zrobieniu obejscia na ten server , niechodzi mi o kamera moda czy coś takiego chodzi o to ażeby obejście było do zwykłego klienta. Przy uruchomieniu patchera usuwa wszystko co wgrałem do klienta / podmienione pliki pobiera na nowo.

11vsaqd.jpg

Więc zwracam się do was z pomocą o zrobienie takiego obejścia żeby ignorowało patcher a klient odpalał się bez patchera .

Pozdrawiam ,czekam na pomoc!

Za szybką pomoc nie muszę dodawać ,że daje limit +.

Opublikowano

W folderze z grą masz plik metin2client.bin

Kliknij na niego prawym przyciskiem, daj właściwości, zmień tam nazwę pliku na powiedzmy client.exe

Zapyta cię czy chcesz zmienić rozszerzenie, dajesz wtedy tak. I od tej pory wchodzisz do gry za pomocą tego client.exe

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Hmmm... Nie widzę tutaj pliku, który mógłby być clientem. Dobra, to inaczej. Uruchom ktoś grę, włącz menadżer zadań i zrób tak jak na screenie

wc0sfq.jpg

i zrób mi ktoś screena procesu jaki będziecie widzieć.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Bardzo dobrze zabezpieczyli skurczybyki :D, nawet clienta umieścili z patcherem w jednym pliku, ale już wiem jak temu zaradzić.

No więc tak:

odpalacie tego patchera, jak się cały zpatchuje, to wtedy wklejacie do folderu wszystkie hacki jakie chcecie i dajecie Start Gry. Wada jest taka, że za każdym razem jak to będzie jakiś dmg hack, czy coś takiego, będziecie musieli to robić, bo inaczej wam zpatchuje.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Bardzo dobrze zabezpieczyli skurczybyki :D, nawet clienta umieścili z patcherem w jednym pliku, ale już wiem jak temu zaradzić.

No więc tak:

odpalacie tego patchera, jak się cały zpatchuje, to wtedy wklejacie do folderu wszystkie hacki jakie chcecie i dajecie Start Gry. Wada jest taka, że za każdym razem jak to będzie jakiś dmg hack, czy coś takiego, będziecie musieli to robić, bo inaczej wam zpatchuje.

Nie odpalisz w ten sposób bo jest zabezpieczone.

Mam aktualnie obejscie ale go nie udostepniam, nie mam zamiaru patrzeć na to jak lata miliony botów...

Jest to proste do zrobienia, moze ktos na to wpadnie

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Wystarczy wyciągnąć ip tego serwera, pobrać inny serwer ale musi być postawiony na plikach 2012, rozpakować w nim plik root, w logininfo.py podmienić ip na ip elothmt2, zapakować, wkleić pliki do pack'a tego podobnego serwera do elothmt2 i tyle. Problem może być tylko w tym, że nie będziecie widzieć wszystkich mobów, itemów lub mapek.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Pobierasz:

Wypakowujesz, wklejasz plik do folderu z tym całym eloth mt2, odpalasz grę, pojawi ci się notatnik, minimalizujesz go czy gdzieś go na bok dajesz czy co tam chcesz.

Pobierasz jakiś serwer z tej listy

hJP5nRc.jpg

Następnie pobierasz File Archiver stąd:

Jak pobierzesz to wypakuj, odpal, teraz u góry masz unpack epk coś takiego, podajesz ścieżkę do pliku root.epk z tego serwera 2012 którego pobrałeś z tego obrazka co ci pokazałem powyżej., rozpakowujesz.

Teraz w rozpakowanych plikach otwierasz notatnikiem plik logininfo.py, zamieniasz wszystko na takie ip i porty, które otrzymałeś wcześniej, masz je w tym notatniku, który ci kazałem zminimalizować czy yebnąć na bok. Jak to zrobisz, w programie File Archiver masz po lewo taki mały plusik, klikasz na niego, pakujesz plik.

Otrzymasz teraz 2 pliki, wklejasz je do fodleru pack tego serwera 2012, który sobie pobrałeś

Cała filozofia polegała na tym, byście się logowali na ten eloth mt2 z innego clienta, który nie jest zabezpieczony.

@Offtop

Jak ktoś nie zrozumie to jest idiotą, przeraża mnie tutaj wiedza na temat hacków. No ludzie to jest forum o hackach, tutaj powinni być sami profesjonaliści, a widzę same laiki.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Mam pytanie niedałoby się inaczej? chodzi mi o to czy jakbym wysłał komuś pliki root i locale_pl czy mógłby to tak zrobic żeby na kamerze na kliencie PL'a wczytywalo mi nowe moby na tym servie moge przesłać monster i monster2 prosze o pomoc!

Opublikowano

Pobierasz:

Wypakowujesz, wklejasz plik do folderu z tym całym eloth mt2, odpalasz grę, pojawi ci się notatnik, minimalizujesz go czy gdzieś go na bok dajesz czy co tam chcesz.

Pobierasz jakiś serwer z tej listy

hJP5nRc.jpg

Następnie pobierasz File Archiver stąd:

Jak pobierzesz to wypakuj, odpal, teraz u góry masz unpack epk coś takiego, podajesz ścieżkę do pliku root.epk z tego serwera 2012 którego pobrałeś z tego obrazka co ci pokazałem powyżej., rozpakowujesz.

Teraz w rozpakowanych plikach otwierasz notatnikiem plik logininfo.py, zamieniasz wszystko na takie ip i porty, które otrzymałeś wcześniej, masz je w tym notatniku, który ci kazałem zminimalizować czy yebnąć na bok. Jak to zrobisz, w programie File Archiver masz po lewo taki mały plusik, klikasz na niego, pakujesz plik.

Otrzymasz teraz 2 pliki, wklejasz je do fodleru pack tego serwera 2012, który sobie pobrałeś

Cała filozofia polegała na tym, byście się logowali na ten eloth mt2 z innego clienta, który nie jest zabezpieczony.

@Offtop

Jak ktoś nie zrozumie to jest idiotą, przeraża mnie tutaj wiedza na temat hacków. No ludzie to jest forum o hackach, tutaj powinni być sami profesjonaliści, a widzę same laiki.

Jesteś Kupą ;x

@Topic

macie gotowe wh + obejście. ;p

PonuryMech_eune_83_3_logo.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...