Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xperia M a GTA SA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak zapewne wiecie na większość mobilnych systemów ukazała się bardzo popularna gra jaką jest GTA SA. W sklepie Google Play nie jest ona kompatybilna z moją Xperią M. Tutaj pytanie do Was. Mianowicie czy gra będzie dostępna na mój telefon?

Opublikowano

Możesz ściągnąć poprzez internet, ale, uwierz mi, nie pograsz sobie. SA ma większe wymagania, niż GTA III, a trójka chodzi jako tako na lepszym modelu - Xperia L. Do tego dochodzi mniejszy ekran. Podsumowując: nie będzie dostępna.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Hmm... Dziwie się bo było gdzieś że podobno ma pójść nawet na urządzenia z 512 MB ramu. No nic w najbliższym czasie zrobię roota i ogarnę ^^.

Opublikowano

Hmm... Dziwie się bo było gdzieś że podobno ma pójść nawet na urządzenia z 512 MB ramu. No nic w najbliższym czasie zrobię roota i ogarnę ^^.

Roota nie potrzebujesz, żeby zainstalować GTA SA.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Roota nie potrzebujesz, żeby zainstalować GTA SA.

Wiem ale Xperia M ma tylko 2 GB miejsca dla użytkownika. A nie ma też opcjiprzenoszenia danych na kartę micro SD
Opublikowano

Wiem ale Xperia M ma tylko 2 GB miejsca dla użytkownika. A nie ma też opcjiprzenoszenia danych na kartę micro SD

Jeśli zrobisz to przez komputer, to wszystkie dane znajdą się na karcie :)

17052109001382846035.png

Opublikowano

O widzisz, nawet nie wiedziałem ;D W takim razie wybiorę się dziś po kartę :p. A i pytanko. Jaka karta 16 czy 32 GB?
Opublikowano

O widzisz, nawet nie wiedziałem ;D W takim razie wybiorę się dziś po kartę :P. A i pytanko. Jaka karta 16 czy 32 GB?

Zależy od twoich funduszy i potrzeb. Możesz kupić 16 Gb, ale wyższej klasy, co przełoży się na ogólną wydajność wczytywania zdjęć, filmów, aplikacji zapisanych na karcie itd., albo 32, ale niższej klasy.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Wydaje mi się,że nie masz racji...ale mogę się mylić.

Opublikowano
http://allegro.pl/64-gb-sdxc-karta-pamieci-klasa-10-super-cena-i3774740890.html

Sorry, nie zauważyłem, że to nie micro SD. Szukaj karty Micro SDXC / SDHC

Spoczko ;D

Nada się takie coś?

http://www.komputronik.pl/product/96326/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Micro_Secure_Digital_microSDHC_16GB_Kingston_Class_10_z_adapterem_SD.html

Jeśli nie to byłbym wdzięczny jakby ktoś mi znalazł lepszą w komputroniku dostępną w Białymstoku do max 16 GB class 10.

Opublikowano

na Xperii T ledwo mi GTA III działało jakoś, a na takim byle jakim modelu co wpieprzają operatorzy za złotówki (to świadczy o chujowosci telefonu ;_;) tymbardziej nie zadziała SA... na chuj klasa 10 o.O ja do androidów brałem sandisk czy jakąs tam byle nie chinskiej firmy i tyle xD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

na Xperii T ledwo mi GTA III działało jakoś, a na takim byle jakim modelu co wpieprzają operatorzy za złotówki (to świadczy o chujowosci telefonu ;_ ;) tymbardziej nie zadziała SA... na chuj klasa 10 o.O ja do androidów brałem sandisk czy jakąs tam byle nie chinskiej firmy i tyle xD

Class 10 jest nawet w Tesco, więc po co ma inną szukać? Chciałeś chyba napisać, po co SDHC/SDXC, a Sandisk produkuje zarówno SDHC, SDXC, jak i zwykłe ;3 Btw. Nie jest to zły model. Za taką cenę jest jednym z najlepszych. Co do chińskich firm, to produkują one nie raz lepsze i lepiej wykonane urządzenia, a te stereotypy świadczą o Twojej małej wiedzy i zainteresowania światem.

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...