Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Monety

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko mam sobie gladiatora 40 lvl jak wiadomo gladiator bez sprzętu to nie wojownik. i moje pytanie brzmi czy zbierać sobie złote monety na 41 lvl żeby mieć full seta złotego czy lepiej zbierać platynowe i mieć na 46 lvl złotego seta?

Do tego proszę mi napisać na którym lvl i u kogo mogę robić powtarzalne questy na złote oraz platynowe monety dziękuje pozdrawiam za pomoc LIKE

xmMfHrm.png
Opublikowano

Na złote możesz robić w jejaparan u elyosow i chyba jeszcze w reshancie, nie pamiętam nazwy. Złote medale Warto robić bo tam często masz party i kilka takich misji gwarantuje Ci szybki exp.
Platynowe masz w Theobomos w Wiosce obserwatorium u Ely. Nie wiem, jak u Asmo jest.

Dodatkowo, nie polecam wykupywania eq u tych npc co dają misje. Za złote i platynowe mozesz wymieniać w garnizonach (jest taniej + możesz kupić skrzynki z akcesoriami).

Opublikowano

Wiedziałem że wredna odpisze :D mam jeszcze pytanko jest jakiś uescik powtarzalny na platynowe monety ? na pewno jest ! ale na jaki lvl ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Na platynki to jeżeli dobrze pamiętam w theobomos (nadal nie napisałeś po której stronie grasz :) ) Niestety, platynki zdobywa się dość ciężko ze względu na to, że z misji powtarzalnej dostajemy ich stosunkowo mało + kamyk na wymianę. Polecam poza tą misja robić również poboczne, niebieskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...