Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Działającego bota na Dreikon do zmieniania bonów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam działającego bota do zmiany bonów na serwer Dreikon. Switchbot od padmaka w ogóle nie działa u mnie, pobierałem z różnych źródeł, jak ktoś ma to proszę o linka. ;)

Opublikowano

Podobnie jak ty grałem na dreikonie i miałem problem z bs, bo większość nie działała. Ale wymyśliłem na to sposób. Pobierz metina, czystego klienta z oficjalnej strony

Następnie pobierz ze strony kamermoda, moda 2012 sf i wypakuj do client'a metina. Powinno działać. W modzie masz bs, wpisujesz na czacie komendę /bs.

Jeśli jednak nie działa to pobierz jakiś serwer z plikami 2012
hJP5nRc.jpg

następnie pobierz ten skrypt ze strony kamera

wklej go do folderu dreikona, odpal clienta, wyświetli ci się notatnik, a w nim ip serwera.
Następnie pobierz File archiver z tąd:

włącz go, podaj w nim ścieżkę do pliku root.epk z serwera 2012 którego pobrałeś z tego obrazka co ci wyżej pokazałem.

Jak się już rozpakuje, wchodzisz tam do folderu, gdzie się to rozpakowało, edytujesz plik serwerinfo.py notatnikiem i zamieniasz ip, które wcześniej wyciągnąłeś z clienta dreikon.

Do czego zmierzam. Być może dreikon ma zabezpieczenia i dlatego tam nie działa bs, a jeśli zalogujesz się do dreikona za pomocą innego clienta, który akurat nie ma zabezpieczeń może ci się udać.

Powodzenia.

2dbwg1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...