Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet Blue Dragon (Niebieski smok)

JaramGadzine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Phoenix pajacu od kiedy to nie mozna podawać linków do for jeżeli źródło jest akurat stamtąd? W dodatku epvp jest wyjatkiem, no kurwa.

Smoczek ładny, użyć go pewnie użyje tylko szkoda, że z epvp jak wszystko na tym forum

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Wszystko ok, ale ja mam pytanie (bo jestem nowy) jak wy wgrywacie te pety mając tylko tą grafikę 3d? Bo ja kurdę tez bym chcial jakieś pety/moby/metiny wsadzić w mój serwer ale nie wiem jak...

Pomożecie? :)

­graphic.png

Opublikowano

Wszystko ok, ale ja mam pytanie (bo jestem nowy) jak wy wgrywacie te pety mając tylko tą grafikę 3d? Bo ja kurdę tez bym chcial jakieś pety/moby/metiny wsadzić w mój serwer ale nie wiem jak...

Pomożecie? :)

Musisz posiadac jeszcze quest ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Fajne, fajne wykorzystam. ;p

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

• 1 miesiąc temu...
Specjalista
Opublikowano

To jeszcze pytanie do tych co bardziej się znają,ten pet będzie widoczny na procesorach AMD ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

To jeszcze pytanie do tych co bardziej się znają,ten pet będzie widoczny na procesorach AMD ?

Nie i będzie wymagał dodatkowo wersję granny chyba 2.6+ lub 2.8+

Opublikowano

Nie będzie go widać, ale jeżeli potrzebujesz takiego zapraszam do linku w moim opisie :) 

^^

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...