Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbyt duże lagi

Wizz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący laggów. Otóż w innych grach mój ping wynosi max. 70 a w Docie jest on zapewne duży, gdyż postać mi chodzi jakbym miał z 300 pingu. Dodatkowo dodam, że jak włącza Dote to podskakuje mi również ping na TS'ie do 300, więc wydaje mi się, że ta dota tak mi obciąża sieć. Jakieś rady?

siema.

Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący laggów. Otóż w innych grach mój ping wynosi max. 70 a w Docie jest on zapewne duży, gdyż postać mi chodzi jakbym miał z 300 pingu. Dodatkowo dodam, że jak włącza Dote to podskakuje mi również ping na TS'ie do 300, więc wydaje mi się, że ta dota tak mi obciąża sieć. Jakieś rady?

Spróbuj użyć ADWCleaner, być może złapałeś jakiś złośliwy program, który obciąża Ci łącze gdy grasz w DOTE.

Opublikowano

Masz szukanie gier tylko na europę?

Tak, EU zach. oraz EU wsch.

Spróbuj użyć ADWCleaner, być może złapałeś jakiś złośliwy program, który obciąża Ci łącze gdy grasz w DOTE.

Już to robiłem i nic.

siema.

Opublikowano

Akurat z dotą to łączę dobre według mnie wymagane nie jest. Ja przy słabym nie mam żadnych lagów itp. Wracając do tematu, spróbuj CCleaner'em wyczyścić wszystko co zbędne.

Opublikowano

To jest 100% wina doty. Siedze z kumplem na TS'ie mam 50pingu, włączam Dote i nagle zaczyna mnie laggować i ping 300/400..

siema.

Opublikowano

Nie graj. Problem rozwiązany.

Po prostu masz arcychujowy komputer/łącze i nie daje rady z grą.

Nie wiesz to sie nie odzywaj gównixie, bo nie tylko ja mam taki problem.
Tutaj np. też ma ktoś taki sam: http://www.forum.dota2.pl/showthread.php?tid=9237

Może na polskim forum Doty ktoś pomoże, bo widze, że tutaj gimbusy sie gówno znajo a udzielajo. ​

siema.

Opublikowano

Nie wiesz to sie nie odzywaj gównixie, bo nie tylko ja mam taki problem.

Tutaj np. też ma ktoś taki sam: http://www.forum.dota2.pl/showthread.php?tid=9237

Może na polskim forum Doty ktoś pomoże, bo widze, że tutaj gimbusy sie gówno znajo a udzielajo. ​

Nazywasz mnie gównixem, a rozjebałbym Cię 5-0.

Podajesz mi link do chujowego forum doty, w którym problem ma kolejny biedak, którego nie stać na komputer/lepsze łącze. Czego to dowodzi? Sami dobrze wiemy.

Dziwi mnie to, że zmieniając internet dwukrotnie oraz trzykrotnie komputer, nie miałem takiego problemu, a przychodzi jakiś guwno-polag i odrazu coś nie gra.

Oczywiście wiem, że to ja mam zajebisty internet i komputer, dlatego podłączyłem chujowy modem z równie chujowym internetem z polsatu, na starszym kompie ('03) i faktycznie idzie to gorzej.

Znajomy, na chujowym komputerze/łączu też ma gorszy ping ode mnie.

Matek na przekozackim internecie ma ping 5x niższy ode mnie.

Czego to dowodzi? Tego, że jesteś kolejnym biednym, polskim śmieciem rzucającym się do innych, bo nie stać cię na lepszy sprzęt.

Opublikowano

Nazywasz mnie gównixem, a rozjebałbym Cię 5-0.

Podajesz mi link do chujowego forum doty, w którym problem ma kolejny biedak, którego nie stać na komputer/lepsze łącze. Czego to dowodzi? Sami dobrze wiemy.

Dziwi mnie to, że zmieniając internet dwukrotnie oraz trzykrotnie komputer, nie miałem takiego problemu, a przychodzi jakiś guwno-polag i odrazu coś nie gra.

Oczywiście wiem, że to ja mam zajebisty internet i komputer, dlatego podłączyłem chujowy modem z równie chujowym internetem z polsatu, na starszym kompie ('03) i faktycznie idzie to gorzej.

Znajomy, na chujowym komputerze/łączu też ma gorszy ping ode mnie.

Matek na przekozackim internecie ma ping 5x niższy ode mnie.

Czego to dowodzi? Tego, że jesteś kolejnym biednym, polskim śmieciem rzucającym się do innych, bo nie stać cię na lepszy sprzęt.

Oczywiście, że rozjebałbyś mnie 5-0 gdyż ja zaczynam przygodę z Dotą ale zapraszam na LoL'a cwaniaczku jebany.

Co do sprzętu to nie wnikam w twój, mi starczy taki jaki mam by Dota poszła na ustawieniach Medium bez żadnych FPS dropów a wyzywając innych od "polaków-biedaków" świadczy tylko o tobie i o twoich rodzicach, którzy jak widać nie podołali zadaniu wychowania takiego gówniarza jak ty. ;)

siema.

Opublikowano

Aaa, czyli przywiało kolejnego lol-trasha. Wiesz, może lepiej tam wróć i siedź z resztą biednego polskiego ścierwo-gówna, bo w docie polaczky i tak siedzą na tak niskim poziomie, że pewnie nie spotkasz. że napewno spotkasz.

Poza tym i w lolu mogę cię rozjebać. Możesz wybrać postać, którą mam grać. Daj mi tylko wcześniej konto z 30 poziomem, tą postacią i runami pod tę postać. Grę ściągnę już sam.

Po tym, co piszesz wychodzi na to, że albo twój komputer ssie, albo łącze. Po tym, co piszesz wychodzi na to, że jednak ci on nie starcza do gry. Po tym, co zaś napisałeś przed chwilą wychodzi na to, że jesteś zwykłym retardem. Idealne połączenie i 100% celna definicja gracza lola. Podziękuj swoim rodzicom, że cię nie wyskrobali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...