Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Avatary ze skinów Snowdown i Avatary ze Snowdown

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w. Kiedy mi przyjdą avatary ze skinów? (Kata & Fiddl) i ile trzeba tych walk wygrać, na Snowdown? Trzeba ze skinami, czy zwykłymi postaciami?

Opublikowano

Do 24h.

Trzeba zagrać 3 gry, nie muszą być wygrane i pod rząd. Nie trzeba ze skinami.

Opublikowano

@up

"Jeśli Zapakowany Poro jest Twoim marzeniem, 3 mecze na Howling Abyss wygraj, a napotkasz spełnienie."

Mam jedną wygraną 1 vs 1 i jedną 2 vs 2, ale między nimi, grałem Aramy etc. Przeszkadza to?

Opublikowano

chłopie ile razy pisać grasz 3 mecze aram ja zrobiłem tak 3 mecze 1 vs 1 i 2 vs 2

A Ty umiesz czytać? Nie napisałem, że grałem SNOWDOWN ARAM, A ZWYKŁY 5 VS 5, dopisałem też etc. CZYLI ZWYKŁE/DOMINIONY. -.- Pytałem, czy MAJĄ BYĆ 3 Z RZĘDU BEZ ŻADNEGO INNEGO RODZAJU! Trochę logicznego myślenia -.-

Opublikowano

A Ty umiesz czytać? Nie napisałem, że grałem SNOWDOWN ARAM, A ZWYKŁY 5 VS 5, dopisałem też etc. CZYLI ZWYKŁE/DOMINIONY. -.- Pytałem, czy MAJĄ BYĆ 3 Z RZĘDU BEZ ŻADNEGO INNEGO RODZAJU! Trochę logicznego myślenia -.-

Nie muszą być 3 z rzędu.

Opublikowano

Wracając do Avków z Skinów ze Snowdown. Minęły 24h a ja wciąż nie dostałem ich...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...