Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odbieranie piłki

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jak dobrze odbierać piłkę? jak widzę kolesia co nie dość że idzie na mnie trzech to jeszcze u niego każdy każdego jakoś kryje. A moi zawodnicy tam maksymalnie dwoch moze podejsc, to oni zamiast kryc to za nimi stoja.

Jak wy odbieracie piłkę?

Lepiej pressingiem czy pressingiem kolegi? pressingiem kolegi zas jestem narazony ze komp przestanie jakiegos kryc i wiecie co dalej

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Pressingiem tylko wtedy, gdy przeciwnik trikuje lub zbliża się pod twoje pole karne.

Kiedy biegnie ciągnij go za koszulkę lub wybijaj.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ciągniecie za koszulkę i ta twoja "szarża" to strzałem się robi
Jak klikasz pressing to tym zawodnikiem który sterujesz robisz pressing a pressing kolegi to ten którym nie sterujesz a jest najbliżej piłki i wtedy masz szanse zaatakować go 2vs1

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

tak wiem lecz na strzale mam pressing kolegi a żeby np. za koszulke go ciągnąć to pressing kolegi tez? czy jak? czy Trzymam Pressing + Odbieranie pilki(też trzymam?)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wchodząc w grze w ustawienia gry na joysticku czy tak klawie pozmieniaj sobie przyciski bo chyba nie da się mieć ciągnięcia za koszulkę i pressingu na 1 klawiszu

Wystarczy samo ciągnięcie za koszulkę a to jest na tym co masz strzał (jeżeli masz ustawione tak jak ja )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

ale jak? jak ja widze jak przeciwnik na mnie szarzuje, jak on to robi?

a pressingiem moim czy kolegi?

Najlepiej oba na raz.

Jak widzisz, że to nie skutkuje to bierzesz pressing kolegi, a drugim zawodnikiem podbiegasz i mu wybijasz lub kryjesz innego gracza.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...