Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyCastleGame | PIERWSZY W HISTORII | RPG | FRAKCJE | BRONIE | SURVIWAL | SKYMAP | EKONOMIA | PETY | PVP | NOWE EQ | FB | MODY | DUNGEONY | QUESTY |

PMMD111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straszne to jest :D zlepek losowych modów, mapek na odwal, nie widzę tutaj nic autorskiego, na prezentację pewnie poszło więcej czasu niż na przygotowanie serwera :) Obok RPG to nawet nie przebywało 5 minut.

Nawet nie wbije sprawdzić jak to wygląda w grze, nie jestem samobójca, żeby ściągać jakieś pliki od ludzi z forum.

Opublikowano

Straszne to jest :D zlepek losowych modów, mapek na odwal, nie widzę tutaj nic autorskiego, na prezentację pewnie poszło więcej czasu niż na przygotowanie serwera :) Obok RPG to nawet nie przebywało 5 minut.

Nawet nie wbije sprawdzić jak to wygląda w grze, nie jestem samobójca, żeby ściągać jakieś pliki od ludzi z forum.

xxx

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

CIężka praca? Skopiowanie paru modów, nazywasz ciężką pracą? Ciężką pracą by było gdyby WSZYSTKO było autorskie. Począwszy od modów skończywszy na prostych pluginach. To co tu jest, to tak jak powiedział chłopak wyżej - "na prezentację pewnie poszło więcej czasu niż na przygotowanie serwera". Dziękuje dobranoc.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Widzę, że kolega obawia się konkurencji, która jest znacznie lepsza od niego...(boisz się, że gracze Ci uciekną ?)

Widzę kolego, że jesteś kompletnym amatorem... Można by było łagodnie powiedzieć, że posiadasz ZEROWE pojęcie na temat modów, pluginów i serwerach mc, ale to już nie mój problem....

Powiadasz, że mamy zlepek losowych modów, wymień mi przynajmniej 15 modów jakie posiadamy.

Mógłbym się jeszcze doczepić do paru Twoich bezwartościowych zdań ale szkoda mi czasu.

Powiem Ci tylko jedno: Nie chcesz to nie graj.

PS. Widzę, że nie znasz definicji serwerów RPG.

Opublikowano

Skąd Wy możecie wiedzieć jakie oni mają pluginy na serwerze? Po tych paru ss'ach? ever121 ten Twój, czy tam nie Twój serwer niczym specjalnym się nie wyróżnia, zrobiliście opisy broni? Mhmmm fajnie.... 4-5 godzinek pisania i nic po za tym. Handel na Waszym serwerze? W configu pluginu zmienione bloki i tyle. Expsytem zablokowanie expa i exp z ksiązek? 2 pluginy... Kolejna sprawa Questy? Znowu 4-5 godzin pisania i po sprawie. No i na koniec tak jak PMMD111 napisał zapytaj wujka google o definicje słowa RPG. Jeśli boicie o graczy, rozumiem, bo na Waszym serwerze nie ma nic ciekawego do roboty. Byłem na Waszym serwerze i po 4 minutach wyszedłem - i stwierdzam, że straciłem czas. Jeśli chodzi o nabijanie postów to naprawde głupi pomysł. Pozdrawiam!

PS. Zaaapraszam na serwer!

Opublikowano

Jak mogę zagrać ?

Serwer startuje w styczniu.

Jeśli chcesz zagrać wcześniej (beta testy) zapraszam na forum gdzie do końca grudnia trwają zapisy.

Opublikowano

Gracze mają swój rozum i na pewno wybiorą serwer taki jak im odpowiada. Jeśli chodzi o mój prywatny to jest obecnie wyłączony, ponieważ przygotowuje nową edycję. Czyżby ból dupki, że nie ma samych pozytywnych opinii na temat waszego zlepku karabinkuf i mieczykuf ? Nie jesteście nawet w stanie przepisać na język polski zwykłych komend, system małżeństw ? no proszę was xD, nawet zdjęcia skopiowaliście bezpośrednio z tematów danych modów, żałosna prowokacja atakami w moją stronę nie da wam graczy. Zapewniam was drodzy panowie (a może jednak dzieci?), że na waszym serwerze 3 godziny po starcie nie będzie więcej niż 20 osób. Nie potraficie praktycznie nic zrobić sami, chwila szukania i mogę zrobić idealną kopię techniczną waszego "serwera", drag and drop nie czyni was niczym więcej jak dzieciakami próbującymi wprowadzić ludzi w błąd.

Informację o zabitych mobach ? Chwila chwila, przecież to oferuję vanilla minecraft :(

Możliwość sprawdzenie najbogatszych graczy po komendą /money top - no to już jest godne podziwu xD, może dopiszcie jeszcze, że jak ktoś wpisze /spawn to zostanie teleportowany na spawn serwera !!!!!!!!!

Nie będę więcej nabijał wam postów w tym żałosnym temacie, pozdrawiam kruluf drag and drop :)

Opublikowano

Tak jak pisano,
Serwer to zlepek przypadkowych modow, mieszanie broni wspolczesnej z sredniowiecznym/renesansowym uzbrojeniem i rynsztunkem to idiotyzm.

Do tego ani serwer "Silvania.net" ktory widze u kolegi wyzej, ani ten nie sa serwerami RPG, poniewaz zaloze sie ze gracze nigdy nie odgrywali swoich roli, a questy oraz nowe bronie, moby nie gwarantuja klimatu prawdziwego RPG'a.

Patrzac po screenach to mapa nie jest zbyt dobrze zrobiona, tak samo ta 2 stronowa fabula jest idiotyczna. Napisaliscie ze to serwer RPG a nie macie nawet dobrze napisanej i rozbudowanej fabuly! < klaszcze dlonmi >.

Dziekuje za uwage.

Untitled.png

Opublikowano

Robisz serwer a później go wyłączasz ??(pewnie hajs się skończył i nie było czym opłacić bo rodzice nie chcieli dać) Nie robiłem tego tematu po to aby zbierać same pozytywne komentarze (serwer bez tego cieszy się popularnością) NIC nie wiesz o tym serwie... Może Tobie trochę rozjaśnię o co biega w tym wszystkim: Jedna frakcja posiada bronie palne druga zaś miecze i zbroje. (a teraz na Twój język bo nie byś nie zrozumiał tego na napisałem wcześniej Jedna frakcja posiadać karabinkuf dwa frakcja posiadać mieczykuf. Jak już wcześniej napisałem masz zerowe pojęcie na temat pluginów więc nie będę się wdawał z Tobą w rozmowę (żal mi takich ludzi....) Zdjęcia skopiowane z tematów danych modów ? Buhahahahahahahahahhaha !!!! Weź mi pokaż które (zapewne odpowiedzi się nie doczekam tak jak było w przypadku wymienienia minimum 15 modów jakie posiadamy na serwie) O czym to świadczy ? chyba nie muszę mówić... Powiadasz, że skopiowaliśmy coś od innych, powiedz mi co to jest ? Plugin ? Mod ? Skrypt ? Zdjęcie ? a może napisałem sobie w gimpie i wkleiłem ? Wypisałem tą komendę ponieważ jak widzisz (albo też i nie) nigdzie nie mamy wypisanych pluginów jakie są dostępne na naszym serwie, więc skąd zwykły szary człowiek ma to wiedzieć, że istnieje taka komenda jak ta a i nie posiadamy komendy /spawn ponieważ jest to zbyt dziecinne....

Opublikowano

Szkoda, że autor tematu w polemikę chce wchodzić jedynie na forum publicznym, na wiadomości pisane prywatnie nie raczy nawet odpowiedzieć :) Dochodzi zatem pozerstwo i łapczywość ... po prostu szkoda słów.

Opublikowano

Szkoda, że autor tematu w polemikę chce wchodzić jedynie na forum publicznym, na wiadomości pisane prywatnie nie raczy nawet odpowiedzieć :) Dochodzi zatem pozerstwo i łapczywość ... po prostu szkoda słów.

Odpisuje Tobie ostatni raz...(szkoda mi czasu wdawać się w bezsensowne kłótnie)

Nie przebywam na gg całymi dniami... Robisz nawet aferę o to, że odpisałem Tobie na drugi dzień.

​Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...