Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium GOLD

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że ostatni raz w warrocka grałem za czasów G1, (po tym jak ścierwo z nexon)przejęło wr'a ,miałem nadzieje że po miesiącu / po dwóch oddadzą grę dobrowolnie pod g1 jako że zapewne gracze ich znienawidzą za zjebanie tak wspaniałej gry. . . No i cóż w 50% miałem racje, gracze ich nienawidzą , ale oni nie zrezygnowali (ścierwo i szuje). Ale wróciłem bo już ratunku dla tej gry nie widzę a wszystkie inne fpsy śmierdzą CS'em i gównem . Więc tutaj rodzi się pytanie... Jak kupić premium gold,poprzez Paysafecard ?o.O

Opublikowano

Witam, jako że ostatni raz w warrocka grałem za czasów G1, (po tym jak ścierwo z nexon)przejęło wr'a ,miałem nadzieje że po miesiącu / po dwóch oddadzą grę dobrowolnie pod g1 jako że zapewne gracze ich znienawidzą za zjebanie tak wspaniałej gry. . . No i cóż w 50% miałem racje, gracze ich nienawidzą , ale oni nie zrezygnowali (ścierwo i szuje). Ale wróciłem bo już ratunku dla tej gry nie widzę a wszystkie inne fpsy śmierdzą CS'em i gównem . Więc tutaj rodzi się pytanie... Jak kupić premium gold,poprzez Paysafecard ? o.O

Myślę, że jest odwrotnie i mało który gracz podziela twoją opinię.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Bo raczej mniejszość szanowanych się wtedy graczy warrocka do tej gry już nie wróciło. Bo jakie zdanie będą mieli gracze,którzy grają w WarRocka od czasów Nexona ? ? Nic nie przebije orginalności warrocka za czasów G1 , chociażby tym że bronie które były dobre, były na lvl 16-21etc. ,a nie typu mp7a1 można kupić na 1lvlu to są kpiny , ten warrock teraz bardziej podchodzi pod Prywatny Serwer,niż globalny. A już nie wspomnę o retailach ,które to jak się miało to konto zyskiwało wielką wartość,a posiadacz takiego konta był szanowany... Nie ma porównywalności pomiędzy G1 Warrock, a Nexon ;) Nexon potrafi tylko spierdalać gry. ///

@2xup. Tak da się kupić tylko Nx Cash . A ja premium chce.

Opublikowano

Witam, jako że ostatni raz w warrocka grałem za czasów G1, (po tym jak ścierwo z nexon)przejęło wr'a ,miałem nadzieje że po miesiącu / po dwóch oddadzą grę dobrowolnie pod g1 jako że zapewne gracze ich znienawidzą za zjebanie tak wspaniałej gry. . . No i cóż w 50% miałem racje, gracze ich nienawidzą , ale oni nie zrezygnowali (ścierwo i szuje). Ale wróciłem bo już ratunku dla tej gry nie widzę a wszystkie inne fpsy śmierdzą CS'em i gównem . Więc tutaj rodzi się pytanie... Jak kupić premium gold,poprzez Paysafecard ? o.O

Da sie jedynie kupic za nx cash

jak kupić nexony

http://www.mpcforum.pl/topic/641375-tut-jak-kupic-nexon-cash/

jak kupić premke

http://www.mpcforum.pl/topic/682926-tut-kupno-premium-za-nexony/

Opublikowano

... chociażby tym że bronie które były dobre, były na lvl 16-21etc. ,a nie typu mp7a1 można kupić na 1lvlu to są kpiny , ten warrock teraz ...

mp7a1 można teraz kupić od 1 lvl'a bo jest "event" i można sobie ulepszać bronie, a tak normalnie było od 21lvl i tylko za nx, i gdy się skończy możliwość ulepszania ich to mp7a1 wróci na "swoje miejsce" i bedzie znów za nx

Nexon potrafi tylko spierdalać gry

wbij na CA to pogadamy :>

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

mp7a1 można teraz kupić od 1 lvl'a bo jest "event" i można sobie ulepszać bronie, a tak normalnie było od 21lvl i tylko za nx, i gdy się skończy możliwość ulepszania ich to mp7a1 wróci na "swoje miejsce" i bedzie znów za nx

wbij na CA to pogadamy :>

Grałem w CA i uważam że WarRrock w teraźniejszym wykonaniu jest lepszy (mimo że jest beznadziejny) Oczywiście rozmowa ta nie prowadzi do kłótni,jedynie wymieniamy się swoimi zdaniami na temat tych gier. Ale w CA gralem mało, może do 20 lvl'a i bardzo mi sie nie pdoobał,(grałem z nudów)

Za to warrock to inna bajka, mialem konto + 50 lvl kilkanaście kont + 35 lvl itp. Uważam siebie za weterana tej gry. Bo nawet teraz wracając po ponad roku przerwy,wróciłem z umiejętnościami nabytymi przez kilka lat w tą wspaniałą grę. I potrafię ocenić warrocka za czasów G1 gdzie wszystko było pod kontrolom, serwery były pełne graczy (również cheaterów) gdzie gracze warrocka tworzyli tą grę od podstaw. GDZIE NAWET TE CHU*OWE CHEATY Były masowo produkowane ! A MPC FORUM BYŁO NIMI ZALANE. Tak były to czasy rozwoju tej gry ,ale wiadomo PIERWSZA CZĘŚĆ ZAWSZE JEST LEPSZA OD DRUGIEJ

mianowicie było to widać zmianą chapterów

Chapter 1 miał w sobie to coś,czego nie miała żadna inna gra FPS, Chapter 2 Troche rozwalił przyjemność grania,ale nie było tragicznie,grało się dalej przyjemnie, przyszło NX I nagle za wszystko każą sobie płacić . Niedługo pewnie rejestracja będzie kosztowała 10000 tych badziewnych NX Ale my zwykłe pionki tego ścierwa nie zmienimy nic... Zastanawiałem się, a ... Nie ważne .

Opublikowano

Grałem w CA i uważam że WarRrock w teraźniejszym wykonaniu jest lepszy (mimo że jest beznadziejny) Oczywiście rozmowa ta nie prowadzi do kłótni,jedynie wymieniamy się swoimi zdaniami na temat tych gier. Ale w CA gralem mało, może do 20 lvl'a i bardzo mi sie nie pdoobał,(grałem z nudów)

Za to warrock to inna bajka, mialem konto + 50 lvl kilkanaście kont + 35 lvl itp. Uważam siebie za weterana tej gry. Bo nawet teraz wracając po ponad roku przerwy,wróciłem z umiejętnościami nabytymi przez kilka lat w tą wspaniałą grę. I potrafię ocenić warrocka za czasów G1 gdzie wszystko było pod kontrolom, serwery były pełne graczy (również cheaterów) gdzie gracze warrocka tworzyli tą grę od podstaw. GDZIE NAWET TE CHU*OWE CHEATY Były masowo produkowane ! A MPC FORUM BYŁO NIMI ZALANE. Tak były to czasy rozwoju tej gry ,ale wiadomo PIERWSZA CZĘŚĆ ZAWSZE JEST LEPSZA OD DRUGIEJ

mianowicie było to widać zmianą chapterów

Chapter 1 miał w sobie to coś,czego nie miała żadna inna gra FPS, Chapter 2 Troche rozwalił przyjemność grania,ale nie było tragicznie,grało się dalej przyjemnie, przyszło NX I nagle za wszystko każą sobie płacić . Niedługo pewnie rejestracja będzie kosztowała 10000 tych badziewnych NX Ale my zwykłe pionki tego ścierwa nie zmienimy nic... Zastanawiałem się, a ... Nie ważne .

Temat powstał, bo miałeś pytanie odnośnie zakupu premium, czy chcesz nam opisać swoje przeżycia w grze? Jeśli nie masz więcej pytań to czekam na wiadomość bo w temacie rodzi się niepotrzebny spam. Odpowiedź dostałeś, a zaczynasz dyskusję która nie dotyczy premium.

Opublikowano

ja grałem za czasów g1, było spoko ale już od kilku miesięcy przestałem, i teraz tylko CA i jest niezaprzeczalnie lepsze, na WR za jest obecnie za dużo cheaterów, myślą że jak zrobią raz na tydzien mass bana to bedzie git :/ to podejscie jest troche dziecięce, w CA jest znacznie mniej hackerów oczywiście sie zdażają ale da się grać

~tak, wiem napisałem odp. do komentarza nie na temat, idostane 5% spoko....

~dlaczego mi 5% nie dałeś to chyba niezgodne z regulaminem :/ juz 1 ostrzeżenie słowne i teraz drugie ? Hmmmm....

// Kolejny post, który nie jest odpowiedzią na pytanie będzie karany. || weeedx

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...