Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boosty

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powie mi ktos czy jak mam juz 13 lvl (smurf) to dobije 30 lvl w 3 dni(razem z boostem) czy nie zdaze i mam kupic na tydzien

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

raczej nie dasz rady w 3 dni chyba, ze bd grał non stop i wygywał po 16h dziennie ale nie sadze jakiś 25-6 może..

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Grając aramy może dasz rade , to zależy od czasu gry , oraz od ilości ile będziesz grał jak byś grał 10h dziennie coś około 5 dni (?)

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Z 13 lvl'a w 3 dni do 30 ? To tak, jakbyś chciał z Brązu wskoczyć w tydzień do Challengera. Nie da rady, max tydzień.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dasz radę spokojnie. Na booście dasz radę stary. Aram to około 10-20 min i około 200 expa możesz nawet dostawać. Grając po 16-17h dziennie :D

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Nie ma mowy o wbiciu 30 lvl w 3 dni. Jest to zbyt mały okres, nawet jakbyś grał po te 16-19h (nie realne). Moim zdaniem, 5-6 dni i spokojnie wbijesz.

8372383248.png
Opublikowano

3 dni ? Nope,chociaż tydzień-nawet nie wiem czy tydzień wystarczy,jeśli już Ci bardzo bardzo zależy to boost na win'y oraz czas i w tydzień wbijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...