Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nosafezone, blokada hs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio znalazlem wstawke nosafezona od Tenmy wiec zainstalowalem sobie nowego klienta i sprobowalem wstrzyknac plik wh.dll niestety injector wywala z napisem " switchbotv3.exe przestal dzialac" . Sprobowalem wiec zainstalowac nowego kamermoda i do niego wstrzykiwac plik to z kolei wywala mi error " virtualallocex failed" . Przeczytalem gdzies, ze te bledy moga byc spowodowane hackshieldem, sciagnalem wiec HackShield_Bypass_v1.4 niestety nic to nie zmienilo z tym tylko wyjatkiem, ze juz normalnego klienta odpalic nie moglem lecz tylko kamermoda, ale blad wyskakiwal ten sam.

Bardzo bym prosil o jakas pomoc gdyz jest to dla mnie bardzo wazne. Prosze nie pisac, ze cheat ten nie dziala juz na plu, poniewaz w m2bob jest ta opcja i dziala bez zarzutu, ale nie stac mnie niestety zeby za niego placic 10 euro miesiecznie.

Zastanawialem sie tez czy nie dalo by sie w jakis sposob wyodrebnic tego cheata (no safe MPCforum ) z m2bob tak, aby zrobic z niego osobny cheat nie majacy nic wspolnego z bobem. Czy takie cos jest w ogole wykonalne ?

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Co do wyodrębniania tej funkcji z m2bob'a jest to niewykonalne jeśli plik odpowiedzialny właśnie za nosafezone jest napisany w .dll lub siedzi w pliku exe. Dzieje się tak, bo po prostu nie da się zdekomplikować plików exe lub dll, jest to zabezpieczenie przed kradzieżą skryptów i programów. Co innego jeśli jest napisany w pythonie, wtedy się da. Ale z tego pamiętam, ale mogę się mylić, m2bob jest napisany w całości w dll. Jak chcesz możesz sprawdzić.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Nie odświeżaj tak szybko, bo ci modki dadzą punkty. Po upływie 24h od ostatniego postu można według regulaminu odświeżyć.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Witam. Ostatnio znalazlem wstawke nosafezona od Tenmy wiec zainstalowalem sobie nowego klienta i sprobowalem wstrzyknac plik wh.dll niestety injector wywala z napisem " switchbotv3.exe przestal dzialac" . Sprobowalem wiec zainstalowac nowego kamermoda i do niego wstrzykiwac plik to z kolei wywala mi error " virtualallocex failed" . Przeczytalem gdzies, ze te bledy moga byc spowodowane hackshieldem, sciagnalem wiec HackShield_Bypass_v1.4 niestety nic to nie zmienilo z tym tylko wyjatkiem, ze juz normalnego klienta odpalic nie moglem lecz tylko kamermoda, ale blad wyskakiwal ten sam.

Bardzo bym prosil o jakas pomoc gdyz jest to dla mnie bardzo wazne. Prosze nie pisac, ze cheat ten nie dziala juz na plu, poniewaz w m2bob jest ta opcja i dziala bez zarzutu, ale nie stac mnie niestety zeby za niego placic 10 euro miesiecznie.

Zastanawialem sie tez czy nie dalo by sie w jakis sposob wyodrebnic tego cheata (no safe MPCforum ) z m2bob tak, aby zrobic z niego osobny cheat nie majacy nic wspolnego z bobem. Czy takie cos jest w ogole wykonalne ?

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

Z m2bob nic nie wyciągniesz, sam próbowałem i zero jest napisany w C lub pascal, nie wiem dokładnie :-) ale na 101% nie w Pythonie.

Jeżeli chcesz na epvp jest na 99% jakiś FB który zadziała, Niemcy mają łep na karku ^^ no albo któremuś od nas się ze chce coś z tym zrobić [ ale wontpie ] :-)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...