Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co jest do pana

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie co jest z tymi platynami i diamentami do nie powiem czego . Ostatnie 50 gier to około teraz 40 przegranych w czym 19 afk w moim teamie z p1 90 pkt spadłem teraz do p2 38 pkt porażka poprostu . Oczekuje jakiś normalny mecz to wychodzi ;

1 ww i blitz bot

2 draven przychodzi mi na mida co chwila i pada

3jungler co 1 gang w grze na 11 levelu

i bym tak pisał co jest do kur** z tymi ludźmi ?? Tez coś takiego macie platyna to już musi być poziom a nie gry na poziomie bronzu

Opublikowano

Pewnie wyboostowani siedzą, bo chcieli rameczki mieć na koniec sezonu. Poczekaj sobie na początek S4, wtedy ludzie z MMR kupy spadną i miejmy nadzieję, że nie będziesz z nimi musiał grać

Opublikowano

Tak już jest,myślę że raz oni mają afki w team'ie,a raz Ty-musisz to przeboleć,grać duety i w pełni sił próbować carrować mecze.

Opublikowano

na 50 meczy 19 afk u mnie u nich 0 xD to wiesz :) przeważnie są afki przez to ze suport kilka cs weźmie i afk idzie bo grać z takim supem nie będzie poprostu dzieciniada xD

1 wygrany meczyk :) 11:0:8 koleś zajął mi mida i feda puścił normalka ale bot i ja na topie wygrana :)

Opublikowano

na 50 meczy 19 afk u mnie u nich 0 xD to wiesz :) przeważnie są afki przez to ze suport kilka cs weźmie i afk idzie bo grać z takim supem nie będzie poprostu dzieciniada xD

1 wygrany meczyk :) 11:0:8 koleś zajął mi mida i feda puścił normalka ale bot i ja na topie wygrana :)

Może po prostu masz aż takiego pecha, ja np. kiedyś przegrałem 8 rankedów pod rząd w jeden dzień i więcej już nie grałem ale ostatnio mam win strike chyba jakoś z 11 rankedó win, w sumie to już nie mam win strika bo przegrałem dziś jedengo bo op pick trundle w jungle więc było wiadomo w lobby, że to będzie lose no ale pomijając ten mecz to jest ok. A i jak miałem tego lose strika to właśnie też każdy mecz afk wtf? Rozumiem z max 2 ale 8 pod rząd? Za niedługo przyjdzie pewnie czas, że zaczniesz wszystko wygrywać i odrobisz to co przegrałeś bo tak przeważnie jest. A co do tego, że support weźmie cs i adc idzie afk, to jak dla mnie to niekoniecznie jest dzieciniada bo np. ja jak gram na adc ( bardzo rzadko ale się zdarza ) to jak mi jakiś support zaczyna bić miniony/ bierze je to mnie to wnerwia i pinguje mu żeby przestał a on dalej to robi to najlepiej strollował bym noobowi za karę bo ile można prosić, jeden ping/zdanie powinien wystarczyć a nie użerać się trzeba z noobstwem bo nie może pojąć, że ma nie bić minionów bo może ktoś tego nie lubi i dlatego nie gram na adc, żeby uniknąć takich noobskich supportów co biją miniony :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Pierdolne nie gram tych jebanych rankedów tak powiem moj mecz 7:2 top schodze z lini 4:0 bez pomocy junglera , mid 2:0 bot lb na supie 1:7:1 adc 1:4:2 jak tu kurwa grac sie pytam platyna 1i 2 vs gold 1 i platyna 1 ... Rozpacz poprostu z tych ludzi żeby ta lb umiala combo robić przynajmiej w late game miała 300 ap ale focus suport jak adc u nich 16:8 tylko po co focusowac adc .....

Riot te ścierwa platyny bostowane powinien zbanować wpizdu lub do bronzu przenieść i niech sami spróbują dojsc tam a nie psuć komus gier

Opublikowano

cris, spokojnie, to nadal gra, każdemu zdarza się grać z noobami, a Ty masz po prostu duży niefart :D Sam wczoraj grałem z kolegą z platyny 4 i trafiliśmy na trolla lb, nafeedowała i gg, ale uznałem, że nie ma się co denerwować i Tobie też to mówie.

cześć.

Opublikowano

W sumie moi koledzy i wielu ludzi z którymi gralem z diamontow tez pospadali. Jeden to z d1 na d3 w ciagu 2 dni :P.
Tak wiec bójmy sie i nie grajmy do poczatku s4. Smurfy w ruch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...