Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Powrót do gry

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak zawsze na święta mam ochotę grania w CA, nie wiem jak wy.

Gram w sumie już w niego od 2011 roku na 3 kontach. Obecnie mam COMMAND SERGEANT MAJOR II i 38 k GP.

Nie mam zielonego pojęcia co sobie kupić aby popykać na pewno będzie to G36e a reszta ?

Jakie są teraz eventy, co poradzicie. Jakieś zmiany po roku ?

nowe bornie etc. ?

z góry dzięi

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Aktualnie są exp eventy, z gp to bida bo nexon stawia na cash, co do eq to zależy co będziesz grał, elimki no to jakąś arkę/snajperkę, czarny nade, coś do speeda. Trochę nowych mapek, nowy spec za nx, trochę broni też, ostatnio rozdawali famasa i tt pistol na perma, było tam parę wyprzedaży permów za gp ump, l96a1, a w styczniu zbliżają się 5 urodziny nexona więc też może coś będzie.

Opublikowano

Nowy wygląd menu, nowe tryby, mapy. Kilka dni temu spatchowali mineshoting, ale 2 dni później znowu przywrócili więc nie wiem jak będzie ostatecznie, wyłączyli mikrofon, bo 100 osób na forum napisała że nie używa mikrofonu.

Jak jeszcze coś mi się przypomni to dam edita.

Opublikowano

W sumie to nie dodali ciekawych rzeczy. Dodali parę broni za nx, ale nie na perma. Teraz np można kupić kolorek za 9k czy granata za 11k. Co do broni za GP, to już zależy od gustu. Duży recoil to np g36e, a mały m4a1. A czy na 2 slot smg lub SR to musisz sam ocenić. Jak smg to ump, a jak sr to chyba tylko l96a1 masz z tych lepszych.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tu :)

tez chce zrobic powrot do gierki i jak z cheaterami? mniej wiecej tyle samo? ile średnio na rooma? wywalają czy nie?

Opublikowano

tez chce zrobic powrot do gierki i jak z cheaterami? mniej wiecej tyle samo? ile średnio na rooma? wywalają czy nie?

o wiele mniej niż w tamtym roku

Opublikowano

jest mniej, ja trafiam srednio 1-2 razy na dzień więc jest ok pod tym względem, nie wiem w jakim sensie to ostatnie pyt. jeżeli chodzi Ci o cheaterów to są od razu kickani a jeżeli chodzi Ci kickanie za to że jesteś za dobry to się dość często zdarza, np. wczoraj grałem, mój team same msg itp a u nich lt, maj no i zaczołem ich sam kosić(miałem kd 6:0 w tym 2 razy VIP'a) no i kick od razu :/

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Warto dodać że nie ma żadnego hacka z funkcją AntyKick więc nawet bez elitki można go wyrzucić ;)

Opublikowano

Teraz hacki zazwyczaj zawierają spam na chacie i widzisz ".....net(jakaś strona) public hacks bleble..", wszyscy widzą, kick w 10 sekund max leci. ;)

6cluij.gif

Opublikowano

Rozumiem, że to forum o hackach itd. ale bez przesady cały czas o tym samym. Wracając do tematu, w tym roku nie doszło w sumie nic specjalnego trochę explosivów, trochę ubrań(że się tak wyrażę), parę niepotrzebnych broni, fajny tryb arms race oraz kilka dni temu dodano nową mapę fireteam - infected ship. Szkoda, że nie wróciłeś do gry z miesiąc temu, ponieważ nexon rozdawał mnóstwo przydatnych przedmiotów za nx. Było trochę 5shootów, spiders vs scorpions itd... Polecam teraz na święta przykatować trochę qry albo ft, bo exp i gp leci nieziemsko. Moim zdaniem, nawet nie ma co mówić teraz o hackerach, bo ja wróciłem do gry na początku listopada i trafiłem tylko na dwóch, a gram codziennie po kilka godzin. Na pewno na ilość hackerów miał wpływ - game anarchy, który wycofał(przynajmniej na razie) swoje vip hacki i publici, a public ghbsys, żeby odpalić to trzeba być na prawdę niemyślącą osobą, ponieważ maksymalnie po 3 dniach dostaniemy perm bana za logi i koniec zabawy. Tyle z mojej strony mam nadzieję, że zachęciłem to gry, bo ten rok w CA jeśli chodzi o eventy był najlepszy - przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

ja ci polecam wrocic rowniez zaczolem niedawno pykac poniewaz nexon robi nawet sporo eventow. co do broni ja preferuje granie broniami dozwolonymi na eslu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...