Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi ;/

Kanterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Witam mam problem z lolem . kiedy loguje sie do gry jest ok po zalogowaniu i wejściu do sklepu profil itd. po 2 rzeczy jaka zrobie jest lag i musze wylaczyc lola.

Jak Szuka mi gry w lolu wyszuka ale ktos anuluje to za 2 razem gra sie nie zacznie bo lol sie tak jakby zacioł. Po wyborze bochaterów 40 sekunda Jest lag.

Najgorzej na Rankedach. Jak uda mi sie wejść do gry W lolu (już w grze) mam 30-40 pingów i jest spoko.

to napewno nie problemy z internetem ;)

Prosze o szybką pomoc "

skopiowałem to ale mam dokładnie to samo tak więc proszę o jakąś rade ;/

Opublikowano

Może problemy z komputerem ? Podaj jego parametry,do tego polecam Ci przeczyścić kompa oraz rejestr ccleanerem.

W ostateczności napraw pliki instalacyjne w launcherze.

Opublikowano

komp jest dobry i wszystko cacy xD

te lagi mam od niedawna to nie wiem tak jak pisałem ping mam nicki i łącze dobre i tylko tą gre mi tak ścina ;/

Opublikowano

Usunąłem zaraz dodam czy mi się udało i nw co może blokować połączenie xD jakieś sugestie? ;D

Jak narazie chyba działa bo nei ma takich lagów dzięki masz +

Lecz możesz dodać jakie jeszcze mogą być blokady połączenia z lole przyda się ;]

I To się samo zrobiło xD

I

I

\/

Opublikowano

Usunąłem zaraz dodam czy mi się udało i nw co może blokować połączenie xD jakieś sugestie? ;D

Jak narazie chyba działa bo nei ma takich lagów dzięki masz +

Lecz możesz dodać jakie jeszcze mogą być blokady połączenia z lole przyda się ;]

I To się samo zrobiło xD

I

I

\/

Jak pomogło usunięcie programy PMB to polecam Ci usunąć wszystkie programy typu torrenty/do pobierania filmów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...