Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MMORPG dla 3 Osób..

MrDeViX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)
Szukam dobrego MMORPG dla mnie i 2 innych kumpli ;) Kompa nie mam jakoś specjalnie dobrego, ale myślę, że tragicznie nie jest..
4GB RAM
1GB Grafika
Intel Core i3 2.2GHz @2.2GHz

Chciałbym, by ta gra była hybrydą, w sensie, że nie opiera się ona 100% na questach, lub 100% na grindzie, ale 50/50 :) Interesują nas również dungeony, instancje.. Miło gdyby w grze była też spora populacja.. ;) W grę wchodzą również Dungeonówki..

Gry, które mi podeszły:
- World of Warcraft (Do tego nie wracajmy.. ;) )
- TERA
- Aion (zbyt duzo wymagan, mam na mysli gold etc..)
- RIFT
- Tibia

Gry, które mi nie podeszły:
- SILKROAD ONLINE
- Metin2
- Neverwinter

urechisyg.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Tera Online.

A Guild Wars - ale to płatne ;p

Rappelz, Runes Of Magic, Perfect World, Flyff

Opublikowano

Od siebie zdecydowanie polecam C9-continent of the ninth, dungeówka z ogromną populacją, dziś o 6 rano były zawalone serwery prawie na full, pewnie z powodu wyjścia nowej klasy Mystica, dla 3 osób to będzie super, we 3 się robi szybko i przyjemnie dungeony. Co do grind/exp, tu raczej do 50lvl jest 85/15% q/grind, ale bywają dziury, gdzie trzeba dofarmić do lvl-a. Po 50lvl, szybkość expienia spada gdzieś parukrotnie.

fs.png

Opublikowano

Od siebie zdecydowanie polecam C9-continent of the ninth, dungeówka z ogromną populacją, dziś o 6 rano były zawalone serwery prawie na full, pewnie z powodu wyjścia nowej klasy Mystica, dla 3 osób to będzie super, we 3 się robi szybko i przyjemnie dungeony. Co do grind/exp, tu raczej do 50lvl jest 85/15% q/grind, ale bywają dziury, gdzie trzeba dofarmić do lvl-a. Po 50lvl, szybkość expienia spada gdzieś parukrotnie.

To chyba przemyślę.. ;)

Nostale , Elsword ?

Obydwa tytuły odpadają, Nostale = P2W.

Cabal Online.

Gra umiera.. To nie to samo co kiedyś było..

urechisyg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...