Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 1240rp/Lux

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem 840rp żeby kupić Lux ze Stalowego Legionu, tylko teraz się zastanawiam czy warto. Wg. mnie standardowy skin jest strasznie słaby, ale też 840rp piechotą nie chodzi.

Edit

Czy nie warto by było kupić zamiast tego Leśną Ashe?

Edit

Kupiłem Lux ze Stalowego Legionu, zamykam.

Opublikowano

Mi się ona naprawdę podoba (szczególnie animacje), tylko koledzy trochę "obrzydzili" bo mówią że jej ta zbroja nie pasuje.

Opublikowano

To kup Imperialną jeśli Ci się podoba jak dla mnie ładniejsza lub ewentualnie tą za 750 czarodziejke chyba

Opublikowano

To kup Imperialną jeśli Ci się podoba jak dla mnie ładniejsza lub ewentualnie tą za 750 czarodziejke chyba

Czarodziejka jest gorsza od standardowej. Imperialna ma spoko arta, ale w grze wygląda też słabiutko.

Opublikowano

Ja bym brał bez wahania jest bardzo fajna + zmienia animacje skili. Co do ashe... NIE jedynie to amethyst ashe i tylko ona jakoś fajnie wygląda (jak dla mnie).

@P.S jak dla mnie ta zbroja pasuje do lux ale kto co lubi nie każdy ma taki sam gust :)

DR5ChPt.png

Opublikowano

No chyba że bym kupił coś Katarinie, ale jej zwykły skin jest spoko oraz jej w ogóle nie ogarniam. Ew. zostaje Garen ale jego skin też jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...