Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] trainer ?

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema znalazłem taka aukcje na allegro http://allegro.pl/fifa-14-trainer-swietny-na-coins-pc-i3819069316.html

nie wiem czy kupić czy nie fake to może być. Co o tym sądzicie ?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

czemu zaraz ban ? przysposobili się ?

chodzi o to żebym jakoś zarobił w tym je***** fut bo bez kupowania coinsów w tą gre nie da się grać

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

chodzi o to żebym jakoś zarobił w tym je***** fut bo bez kupowania coinsów w tą gre nie da się grać

Da się.

Ja codziennie robię jeden sezon i zarabiam 7-8k.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie zarobisz przecież w jeden dzień 200k chłopczę i nie przeklinaj :)

Ja zarabiałem za sezon w 2 lidze po 7,2k za samo utrzymanie (lub w 3 nie pamiętam) więc da się zarabiać ale jak jesteś napalony że w 1 dzień 200k chcesz zarobić to pomarzyć dalej możesz :) Tu się zarabia stopniowo

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

xxx

1387133365-U336505.png

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...