Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Patch re-work Kali.

LorZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o patchu, który zmienił kali ? Bo według mnie jej skille są słabsze o dwa razy..

Jedynka w sumie się przydaje (ma trochę tam dmg) ale trafić ciężko. Dwójka to jakiś żart, no trójka to jedyny porządny skill po reworku. Ulti to szkoda gadać, to jest chyba najgorsze ze wszystkich z bogów, pomimo że przez te parę sekund nie można jej zabić.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Człowkieku gadasz bzdury, kali po reworku jest bardzo dobra, szczególnie na jungle i 3v3. Łatwo zabić przeciwnika, 1->2->3+hog i dobitka ultem jeśli trzeba.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ty gadasz bzdury, wprowadzasz ludzi w błąd. Jeśli nie grałeś Kali przed i po to po co się wypowiadasz tak stanowczo ?

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Stara kali była świetna patrząc na jej skill nr 1 oraz 3 ,2 też niczego sobie ale ulti było porażka...W nowej wersji kali ma przydatnego stuna + ten buffek na defend ,skok zawsze sie przydaje ,a w wypadku kali jest bardzo mocny , 2 to jakiś żart ,co prawda daleki zasięg ale dmg porażka... Ulti jest ciekawe. Pasywka jak najbardziej pozytywna. Niewiem czy tylko mi się wydaje czy tak jest naprawde ale w tym wydaniu kali ma bardzo mocne auto hity, mają fatalisa(tego nowego) można bez problemu rozwalic KAŻDEGO. Re-work oceniam 9/10 :) (bardzo fajnie wygląda :P)

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem kali jest teraz okropna, jedyne co jest w niej dobrego to stun, dash i ten glupi lifesteal po zabiciu wroga, ogolnie dmg skili jest beznadziejny, myslalam, ze po tym reworku bedzie moim nowym junglerem do kolekcji, ale jednak sie zawiodlam.

Opublikowano

Tutaj taka różnica na moim przykładzie:

Przeeechw_nqapsss.PNG

Pierwszy lepszy ss ze stronki.

Przechwyt_nqapssq.PNG

+ żeby nie było, że fartem.

Przechwyt_nqapsaq.PNG

Nie jestem pewny czy to kwestia przyzwyczajenia, aczkolwiek z tym samym buildem gdzie zrobiłem pierwszą pente (bogiem kali) to postacią po reworku nie jestem w stanie mieć killi na plusie.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Ty gadasz bzdury, wprowadzasz ludzi w błąd.

mkwm0001_big.jpg

0rw7.png
Nowa kali jest bardzo dobra tylko trzeba nią u mieć grać i potrafić dobrze się zbudować. Ta jedna przegrana to versus chronos.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

mkwm0001_big.jpg

0rw7.png
Nowa kali jest bardzo dobra tylko trzeba nią u mieć grać i potrafić dobrze się zbudować. Ta jedna przegrana to versus chronos.

Nie ma co porównywać trybu 1vs1 do conquesta, na jouscie liczy się szczęście (picki przeciwnika).

Opublikowano

Nie ma co porównywać trybu 1vs1 do conquesta, na jouscie liczy się szczęście (picki przeciwnika).

popieram nie ma co porównywać tych 2 trybów

conquest wymaga wiecej skill'a niż takie 1vs1 czy tez inne tryby

Opublikowano

@Papa

ign który masz w sygnaturze, sprawdzałem go i jest 0 worshiperów, więc wątpię byś nią grał.

Musiał mieć szczęście (co w jouscie jest ponad doświadczenie) ew. bardzo ładnie ją ogarnia.

Ogólnie na początku, kali ssie, lecz w mid i wzwyż bardzo ładnie se radzi. Po zmodyfikowaniu mojego buildu w conquescie wychodze z czasem na plus i powoli ogarniam, lecz i tak nowa kali nie dorównuje tamtej przed re-workiem.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Teraz kali only jungla już nie jest takim killerem. Jest spoko supportem teraz jak i junglerem dużo cc i trutka

Opublikowano

FAjnie widze, ze jedni mówią tak drudzy tak, może lepiej jak jedni i drudzy by sie wypowiedzieli co kupować do kali, taki mały poradnik ;]bo własnie mam ochote kupic kalli, ale jak bedzie słaba ?

thx

Opublikowano

Powiem tak, zmiana Kali jest jedną z Najlepszych rzeczy jakie zrobiło Hi-rez (1'szą naj jest dodanie już niedługo Sowieckiej Atheny xD)

Teraz jest idealna, dzieki stunowi ze skilla (+ FoG stun) daje rade ubić przeciwnika jeżeli ucieka on pod tower można ona "ochronić się" swoim ult (zwykle podczas grania nią zużywam 3 może 4x ult)

Skok bardzo wzbogacił jej możliwości oraz "Rzut sztyletami" nie jest jak cała reszta kliknij i użyj tylko musisz wręcz wycelować ^^

9kn7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...