Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylwester

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym, aby iść gdzieś na sylwestra w wieku 16 lat? Myślicie, że jest to jeszcze dość młody wiek czy raczej taki w sam raz, aby gdzieś się wybrać? Na wiosnę wbije mi 17-stka. Dodam, że nigdy nie piłem i raczej nie mam zamiaru do 18-stki. Uważam, że dobrze można się bawić i bez picia :)

Opublikowano

W moim mieście nie ma dobrego teatru. A co do sylwka to mam z kim iść ale zastanawiam się.

Opublikowano

Ja zawsze ze znajomymi idę na "wynajętą" sale albo domówkę. Zabawy bez picia są najlepsze ! Kiedyś sobie porównasz :)

Lepiej pójść sobie do znajomych, spędzić to w paczce. Ewentualnie do dziewczyny/koleżanki :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie no pytam serio

Jeśli nie chcesz iść na imprezę to siedź na mpc.
Jak już pisałem wyżej możesz iść też do teatru albo opery :D .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To co ty robiłeś przez całe życie, skoro masz 17 lat i nie wiesz co ze sobą zrobić na sylwestra? Pewnie masz znajomych, skumaj się z nimi co planują i wkręć się na domówkę/imprezę, albo sam coś urządź.

Opublikowano

Nie no pytam serio

nayeb się, albo siedź cały czas na mpc jak ja :)

Top: siedź cały czas na mpc i o 12 petardy pooglądaj, ja tak będę robić :)

Opublikowano

Jeżeli masz jakąś grupę znajomych albo przyjaciół i ma to być normalna trzeźwa impreza, a nie schlanie w trupa i to jak najbardziej idź.

Opublikowano

Ja mam 16lat (jeszcze 15, ale 25 grudnia będę mieć już skończone 16 :D) i idę z kumplami do koleżanki z klasy na domówkę :)

Opublikowano

Wybiorę się gdzieś bo faktycznie w domu to jak taki nerd przed konsolą nie będę siedział.

Opublikowano

Bierz ekipe i idźcie się najebać.

A tak serio, można się bawić bez alkoholu. Ale tu nasuwa się pytanie, tylko po co? :D

A tak serio, serio. Bierz kolegów, koleżanki idź do kogoś na działke, domówke itd. :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Kur wa jak widze.ze gnoje w wieku 14-15 lat sie chwala ze.ida pic to minsie scyzoryk sam otwiera.Rozumiem sylwester STARSZE osoby moga sie napic ale takie gnojki?Przysiegam ze jak spotkam jakiegos maloata pijanego to go ku rwa do rodzicow zaprowadze.

Opublikowano

Bez % tym bardziej na sylwka to zabawy nie ma. Jestes prawie dorosly a pytasz sie userow forum o grach czy masz isc na sylwka ? Bitch please.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Kur wa jak widze.ze gnoje w wieku 14-15 lat sie chwala ze.ida pic to minsie scyzoryk sam otwiera.Rozumiem sylwester STARSZE osoby moga sie napic ale takie gnojki?Przysiegam ze jak spotkam jakiegos maloata pijanego to go ku rwa do rodzicow zaprowadze.

Ale kurwa nie zaprowadzisz, bo będziesz grał jak pipka w minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...