Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomysł na special :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, macie pomysł na jakiś special na 500 widzów - YouTube?

takie mini info:

Nagrywam: Metin, League of Legends, Minecraft.

może. czas na 1 vlog z życzeniami św.?

Opublikowano

Pozbądź się Metina, LoLa i Minecrafta z kanału. Będziesz miał więcej subskrypcji i widzowie się ucieszą.

tylko przez te gry, tyle ich mam. - ogólnie nie lubię jak ktoś obraża tego typu gry na youtubie. Jak ktoś robi to dobrze to kto mu nie karzę?

nie mówie tu, że ja to dobrze nagrywam - liczy się styl (kiedyś mi pewien Juri to powiedział, który prędzej czy pózniej zapewnie się wypowie w tym temacie).

Opublikowano

tylko przez te gry, tyle ich mam. - ogólnie nie lubię jak ktoś obraża tego typu gry na youtubie. Jak ktoś robi to dobrze to kto mu nie karzę?

nie mówie tu, że ja to dobrze nagrywam - liczy się styl (kiedyś mi pewien Juri to powiedział, który prędzej czy pózniej zapewnie się wypowie w tym temacie).

Chodzi o to, że tych gier jest już za dużo na youtubie i najlepiej nagrywać mniej popularne gry.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Chodzi o to, że tych gier jest już za dużo na youtubie i najlepiej nagrywać mniej popularne gry.

mówią mi to dużo razy :D cóż. Taki IsAmU nagrywał Metina a nagrywal go wieprz tzw. FuBu. Wybił się. Moim zdaniem nie zależy od ilości gier na yt, bo zazwyczaj nagrywają 9 latki bo chcą się dowartościować wśród znajomych. IsAmU żyje na pompie i nagrywa na pompie - klnie i ma bajceps.

Opublikowano

Najpierw naucz się pisać i skończ podstawówke/gimnazjum, dopiero wtedy możesz pomyśleć o założeniu konta na youtubie. Tak, założeniu, a nie nagrywaniu. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Najpierw naucz się pisać i skończ podstawówke/gimnazjum, dopiero wtedy możesz pomyśleć o założeniu konta na youtubie. Tak, założeniu, a nie nagrywaniu. xD

wypowiedz się na temat, nie pierdol głupot.

Od gimbusa do Cytrusa. Nawet 9-latek by się wybił. W wieku gimbazjalnym można nagrywać. Jak się nie mylę to Multi tak zaczynał

Opublikowano

Boże jaki absurd ty piszesz, aż głowa boli od tego pierdolenia...

Specjal na 500widzów...

To takie typowe, i dziecinne byle mieć kasę z tego i widać że nie nagrywasz bo lubisz/czy dla rozrywki

Nagrywasz tylko to samo gówno którego jest dużo na polskim YT... cały czas Minecraft/metin/Lol(z lola sie robi live a nie filmiki na yt...)

tylko przez te gry, tyle ich mam.

Tutaj dowód żeby nie było ;d

Czyli reasumując Nagrywasz tylko dla kasy

Prawdopodobnie nagrywasz bardzo gówniano

Innych gier nie nagrasz bo wiesz że nie będą tego chcieli oglądać ;d(I mylisz się)

Btw.http://www.mpcforum.pl/topic/1106521-da-rade-zrobic-taki-fryz/

W tym linku, na twoim zdj masz bica 10cm ? czy mi sie zdaje ? ;d

mam nadzieje że przywrócą obowiązkową służbę wojskową :)

Opublikowano

Boże jaki absurd ty piszesz, aż głowa boli od tego pierdolenia...

Specjal na 500widzów...

To takie typowe, i dziecinne byle mieć kasę z tego i widać że nie nagrywasz bo lubisz/czy dla rozrywki

Nagrywasz tylko to samo gówno którego jest dużo na polskim YT... cały czas Minecraft/metin/Lol(z lola sie robi live a nie filmiki na yt...)

Tutaj dowód żeby nie było ;d

Czyli reasumując Nagrywasz tylko dla kasy

Prawdopodobnie nagrywasz bardzo gówniano

Innych gier nie nagrasz bo wiesz że nie będą tego chcieli oglądać ;d(I mylisz się)

Btw.http://www.mpcforum.pl/topic/1106521-da-rade-zrobic-taki-fryz/

W tym linku, na twoim zdj masz bica 10cm ? czy mi sie zdaje ? ;d

mam nadzieje że przywrócą obowiązkową służbę wojskową :)

dla hajsu? jak ja kur*wa nawet partnera nie mam, który mi płaci!

Bica? a po co mi teraz biceps? Do czego zmierzasz? Ja podałem tam przykład o IsamU. Jak nie wiesz co to oznacza to do podstawówki się Pani spytać.

Opublikowano

dla hajsu? jak ja kur*wa nawet partnera nie mam, który mi płaci!

Bica? a po co mi teraz biceps? Do czego zmierzasz? Ja podałem tam przykład o IsamU. Jak nie wiesz co to oznacza to do podstawówki się Pani spytać.

Ale sam napisałeś że nagrywasz MC/Lola/Metina i masz widzów tylko dzięki tych gier, więc?

Partnera łatwo zdobyć, wystarczy dana ilość widzów, i ogólnych wyświetleń,a potem już masz z górki, prostu wrzucasz filmy jakieś szitowate co jakiś czas(co 2 dni) z tego samego co gimby lubią oglądać i masz ten sam fejm ;d

Mam do cb małą prośbę daj link do swojego kanału z ciekawości sobie zobaczę jak nagrywasz/i jak to wygląda :) (bo też nie mogę wiele rzeczy określić, przez to)

Ps.Jestem z Jarocina więc jak chcesz to mogę sie do cb przejechać i zobaczysz sobie te "podstawówkę" ;)

Ps.2 O bica chodziło mi o to że jesteś pizda xD i mój pies pewnie ma więcej siły od cb ;__;

Post nie ma na celu obrażania nikogo, jest on tylko moją własną opinią :D

Opublikowano

Ale sam napisałeś że nagrywasz MC/Lola/Metina i masz widzów tylko dzięki tych gier, więc?

Partnera łatwo zdobyć, wystarczy dana ilość widzów, i ogólnych wyświetleń,a potem już masz z górki, prostu wrzucasz filmy jakieś szitowate co jakiś czas(co 2 dni) z tego samego co gimby lubią oglądać i masz ten sam fejm ;d

Mam do cb małą prośbę daj link do swojego kanału z ciekawości sobie zobaczę jak nagrywasz/i jak to wygląda :) (bo też nie mogę wiele rzeczy określić, przez to)

Ps.Jestem z Jarocina więc jak chcesz to mogę sie do cb przejechać i zobaczysz sobie te "podstawówkę" ;)

Ps.2 O bica chodziło mi o to że jesteś pizda xD i mój pies pewnie ma więcej siły od cb ;__;

Post nie ma na celu obrażania nikogo, jest on tylko moją własną opinią :D

co ty kurwa mi chcesz zasugerować? Groźba? Za to śmieciu są groźby. A i nie ma problemu, możesz wpaść (bez spiny). W tamtym temacie chyba nie doczytałeś, że robiłem sobie zdjęcie z przed roku. Kto wie? Może mam bajceps 45?

mój post również nie ma celu obrażania. Jest tylko moją opinią twojej riposty gimbo. xD xD

PLUSZOWE GÓWNO! -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...