Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie? (GTA 6)

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanko jak myślicie czy GTA 6 wyjdzie na XBOX 360 i PS 3? ;)

Dopiero co wyszło GTA V, a wy już myślicie o GTA VI?

Według mnie raczej nie wyjdzie, twórcy gry chcą aby miała coraz lepszą grafikę, a tego na "starych" konsolach nie da się zrobić. Być może się mylę, tego nikt nie wie, ale ja tak uważam. ;)

Opublikowano

Przecież GTA V, było trudne do zrobienia.

A co Ty myślisz o GTA 6. GTA 6, to praktycznie REAL musiał być, np. ludzie, którzy by przypominały prawdziwą ludzkość, itd.

To nie jest niewyobrażalne.

bez gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bez szans.
To nie jest call of duty, battlefield czy assassins creed (gry które wychodzą co +/- rok

Nie oszukujmy się, ale GTA od zawsze miało duże mapy (jak na swoje generacje), ciekawą i długą fabułę, masę rzeczy do zrobienia itp. itd.

A konsole starej generacji, są już wypierane przez nowe (myślę że gry będą wychodziły max do końca tego roku)

Tak więc na GTA VI sobie poczekasz, i niema opcji abyś zagrał na PS3/X360

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...