Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1500 PZ

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzis zaczalem gre w lola i mam juz 1500 pkt tych do kupienia postaci . Mam zbierac dalej czy kupic jakas postac jak tak to jaka bo jestem poczatkujacy fajnie jak byscie podali tez build do niej ;)

Opublikowano

Polecam kupic jaxa , latwa swietna postac . Na niskich lvl dobrym buildem bedzie : Tabi Ninja lub Mercury Treads ( jezeli w przeciwnym teamie jest wiecej postaci ap ), Blade of Ruined King (Ostrze zniszczonego krola) , Trinity , Hextech Gunblade , Warmog armor (Plemienna zbroja) , Ostrze Guinoo . Sorry za nie polskie nazwy .

Opublikowano

Możesz pozbierać do 4800 IP, kupisz za nie Riven. Ten champion jest bardzo OP, posiada obszarowy stun, dash, shield, 3 skoki. Buildu nie pamiętam ale na internecie są jakieś buildy i sobie znajdziesz
@EDIT
A co do jakiegoś ADC, inaczej strzelec, polecam też za 4800 Caitlyn. Ma duże zasięgi, łatwy escape, dobry haras pod Q, dobitka z ulti i posiada pułapkę.

xh56.png

Opublikowano

Kup annie za 450, albo veiga za 1350 (Oba champy mają OP Burst w 1 sec)

Jak chcesz koniecznie kogo za 3150 to weź Katarine super op champ a w dodatku prosta

Opublikowano

Kup annie za 450, albo veiga za 1350 (Oba champy mają OP Burst w 1 sec)

Jak chcesz koniecznie kogo za 3150 to weź Katarine super op champ a w dodatku prosta

Zdecyduje sie chyba na ta katarine fajne ma skile , dzkieki wszystkim za pomoc dokonalem wyboru , a tak pozatym to co daja skorki i czy moglby mi ktos pomoc dobrac specjalizacje jak rozdac do niej mam narazie 8 pkt do rozdania ;) Pozdrawiam .

Edit: jak by ktos jeszcze mogl opisac skroty klawiszowe typu ( informuje ze nalezy sie wycofac itd to bylo by super bo nie moge tego znalezc ... )

Opublikowano

Trynda

-nieśmiertelność

-duże kryty

-leczenie

-spowolnienie

-możliwość ucieczki przez ściany

Ja stosuję zazwyczaj (bo build zależy od sytuacji) taki :

-Buty Bersekera

-Kosa Statika

-Ostrze Nieskończoności

-Hydra

-Lodowy Młot

-Skrzydełka ^^

Opublikowano

Zdecyduje sie chyba na ta katarine fajne ma skile , dzkieki wszystkim za pomoc dokonalem wyboru , a tak pozatym to co daja skorki i czy moglby mi ktos pomoc dobrac specjalizacje jak rozdac do niej mam narazie 8 pkt do rozdania ;) Pozdrawiam .

Edit: jak by ktos jeszcze mogl opisac skroty klawiszowe typu ( informuje ze nalezy sie wycofac itd to bylo by super bo nie moge tego znalezc ... )

Skórki dają po prostu wygląd, są też takie które zmieniają animacje skili, i są też legendarne np. pulsefire ezreal. Masterek poszukaj sobie na internecie, na pewno znajdziesz.

xh56.png

Opublikowano

Ja polecam Dr mundo,evelynn,jax,nasusa

Mundo

Plusy

-Nie ma many,energi

-Nie da rady go zabic w late

-nawet dobry dmg

Minusy

-zabiera hp za użycie spelli

-Łatwo go zabić w early

Evelynn

Plusy

-Niewidzialnośc na pasywie

-Dobre dmg

-Łatwe ganki

-Speed na w

Minusy

-Papierowa bez ulta

-dostanie stuna i zlatuje na buta

Jax

Plusy

-Unika auto ataki na e+stun

-Doskok

-dobre early i late

Minusy

Jax nie ma minusów chyba xD

Nasus

Plusy

-Staki,slow

-Dobre late

-Nie da rady go zabić :)

MInusy

-Latwy do zabicia w ealy

Opublikowano

Skórki dają po prostu wygląd, są też takie które zmieniają animacje skili, i są też legendarne np. pulsefire ezreal. Masterek poszukaj sobie na internecie, na pewno znajdziesz.

Znalazlem cos takiego : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/kat-support-adc-in-case-305922 . Zobacze co z tego wyjdzie .

a tak pozatym nadal nie wiem jak tepac sie do stworkow /minionow/ a do wiezy moge normalnie tak samo jak nie wiem jak oglaszac ze chce pomoc tzn jakim skrotem . Dzieki za pomoc dam jeszcze lajkow ;)

Opublikowano

Znalazlem cos takiego : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/kat-support-adc-in-case-305922 . Zobacze co z tego wyjdzie .

a tak pozatym nadal nie wiem jak tepac sie do stworkow /minionow/ a do wiezy moge normalnie tak samo jak nie wiem jak oglaszac ze chce pomoc tzn jakim skrotem . Dzieki za pomoc dam jeszcze lajkow ;)

Chodzi ci o pingowanie? Nie pamiętam dokładnie ale chyba to jest tak że np. chcesz pomóc komuś na midzie to kierujesz kamerę na mida, klikasz prawym albo lewym przyciskiem myszy na midzie i powinieneś mieć takie kółko z czterema opcjami, to wybierasz to po prawej(zielona strzałka z napisem: "on my way"). Trochę nie jasne ale może ogarniesz. Co do tego buildu to jakiś taki cienki, tu masz według mnie lepszy : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/s4-how-to-play-katarina-the-right-way-359957

xh56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...