Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Poprawki z 20 grudnia (MEGA BUFF VULCANA :D)

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poprawki :
1 ) Naprawiono problem z niektórymi umiejętnościami (takich jak Ymira - Glacial Strike ) , które powodują możliwość trafienia w inne miejsce niż wskazuje pole , pod pewnymi warunkami których Stew nam nie wymienił... So Sad ;(
2 ) Poprawiono obserwowanie walk między graczami u spectatorów (widzów nie biorących udzialu w rozgrywce)
VULCAN Zmiany:
Backfire - zwiększono obrażenia z 65/95/125/155/185 +70 % magicznej mocy do 80/120/160/200/240 +70 % magicznej mocy . Cooldown zmniejszony 9/8/7/6/5 do 7/6.5/6/5.5/5s .
Inferno Canzon - Zdrowie Wieżyczek za poziom zwiększono z 100/150/200/250/300 do 220/300/380/460/540 . Ochrona Wieżyczek za poziom zwiększona z 5/10/15/20/25 do 5/15/25/35/45 .
Magma bomb - Skalowanie obrażeń wzrosło z 40% do 60% magicznej mocy Vulkana .
Earthshaker - Teraz prędkość pocisku i jego zasięg jest zależna od poziomu umiejętności i wynosi od 45 do 50 stóp (1stopa na poziom) (oryginalny tekst: Earthshaker Increased projectile speed for long range shots from 45 to 50 – do końca nie wiem o co chodzi bo nie grałem nowym Vulcanem. Wydaje mi się jednak ,że dobrze przetlumaczyłem) . (Minimalny czas dotarcia do celu jest taki sam tj. 1,5 s , a maksymalny czas na pełnej odległości zmniejsza się znacząco) . Zwiększono skalowanie obrażeń od magi z 120% do 130% magicznej mocy.
źródło płynie ze
smitebuild.pl
Jak dla mnie to całkiem spoko z tym buffem, vulcan to cięzka postać nienadająca się na teamfight więc należy mu się minimalne miano OP boga :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

No już widzę jak jest teamfight przy fire giant, wbija Vulcan, odpala ulti i co najmniej quadra kill :D

Zmiany jak najbardziej na plus.

Opublikowano

Pls, pls, pls znerfić tego dziada! Przecież jak on odpala ulta to ja nie wiem co sie dzieje :(
0 zbalansowania postaci w tej grze, to już mnie zaczyna irytować.

Opublikowano

Pls, pls, pls znerfić tego dziada! Przecież jak on odpala ulta to ja nie wiem co sie dzieje :(

0 zbalansowania postaci w tej grze, to już mnie zaczyna irytować.

wiesz nu wa nie wyszła im taka OP wiec chcieli to nadrobić robiąc tą postać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...