Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić

Pikaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Odrazu napiszę że gram na Avalonie i będę grać wojem.

a oto pytanie:

1) Będę miał sume pieniedzy i nie wiem co zrobic. Czy kupić nd czy golda na allegro.

2) W co zainwestowac. Eq, Sp czy Resy? (Zaznaczam że będę grać wojem).

Za odpowiedzi będą Lajki.

Opublikowano

1) Bardziej opłaca się golda na allegro, ale jest małe ryzyko że dostaniesz bana. ( Polecam wziąć kase na swoich jakimś nupku, a potem poprosić kolege lub przy pomocy multiclienta przenieść sobie kase na główną postać.)

2) Zależy ile golda kupisz ;d Na początek kup se jakieś lepsze sp, np. wara +9, potem na większym lvl eq i reski ;D

giphy.gif

Opublikowano

@up

Powiem że stać mnie na kupno 50kk w goldzie. Wiem że gold jest lepiej kupić ale też zawsze jest ryzyko że mnie gostek oszuka.

Opublikowano

Z allegro raczej lepiej jest kupić golda i nie bój się, bo jak cie typ oszuka, a pieniądze zostały zaksięgowane, to jak ci ich nie odda, to proces leci

hahhahahahhahah... padłem. xD Koleś idź na taki proces i tłumacz się co zamówiłeś. ^^

Zapraszam do przeczytania OWU: http://pl.gameforge.com/games/terms/

a dokładniej punktu :

1.5. Oferowane przez Gameforge gry online oraz pozostałe usługi służą jedynie rozrywce. Korzystanie z nich do celów zarobkowych wzgl. biznesowych jest zabronione.

Jak już przeczytasz to napisz ile zamówisz nosdolarów to Ci doradzimy co zakupić ;)

Opublikowano

Dałbym rade zamówić 500 N$.

za 100 N$ chciałem zamówić sobie dywan a reszte przeznaczyc na kupienie i sprzedanie.

Opublikowano

To wyciągniesz (na oko) ~34kk.

Proponuje kupić resy z "A" s5 na wszystkie elementy. Z reszty zakup ekwipunek (loopuster, balista ew. bergarce, kryształka - w to zainwestuj!). Jak Ci coś zostanie to kup jakiegoś peta.

Opublikowano

@up

Narazie mam 23lvl i myslałem na kupnie warka 65j +9 za 20,5kk a za reszte kupić resy ;x. Peta mam Bałwanka i sie nawet dobrze sprawuje

@Edit

Co najlepiej kupić i sprzedać? Chodzi mi bardziej o szybki zarobek. Czy może lepiej sprzedawać nd?

Opublikowano

@OffTopic

Ziomeek ja miałem sobie doładować i kupić tego warka za 20,5kk :D ale dobra ja i tak chyba doładuje na maga

@Topic za 500nd kup nossiego sprzedaj go kup sobie jakiś pojazd a narazie kase zostaw i tak niemasz jobki nawet na warka więc kupisz coś jak ci będzie potrzebne . Pozdrawiam i Wesołych świąt krzysiek !!

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja będę miał 400 nd bo za 100 kupie odrazu dywan. I skąd wiesz ze nie mam jobki? Wbiles na moje konto i widziales? Chyba nie.

Warka sobie kupie bo to podstawa a reski powoli będę kupowac bo na razie chce po prostu mieć warka i dobijać repke wiec mna przedziale 20-40 zostane. Ale teraz przejdźmy do rzeczy mianowicie co kupić za te 400 nd lub 500? Myslalem nad fibim lub jednorożcem. Ile wyjdzie hajsu i co kupić oprócz warka i resow? Jak mowilem będą lajki za odpowiedzi.

Opublikowano

Pisałem ci ... Kup za 500nd nossiego i go sprzedaj lub pisz sprzedam 400/500nd offy pw i ludzie ci będą pisać ile kasy ci dadzą a potem napiszą ci na pw co masz kupić w nd żeby oni dali ci tą kase...

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ale nie zawsze ktoś ich potrzebuje. Lepszym sposobem będzie kupno głośników i pisane sell xxx ND.

wiec temat z zarobkiem na nd jest zakonczony. Ale pytanie ile musze zainwestować w zbrojke? Mam teraz 1,3kk.

za odpowiedzi na temat zbrojki będą lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...