Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto premium na końcie z banem VAC.

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż posiadam dylemat. Na swoim koncie steam dostałem z 1,5 roku temu bana (vac) za "cheatowanie" w CSie. Posiadam również na tym koncie grę TF2, w której mam już dużo itemków + osiągnięć. Planuję kupić konto premium do TF2, ale mam dylemat. Czy zrobić nowe konto steam, zainstalować tf2 i tam kupić premium czy kupić premium na tym z VAC. Co sądzicie?

+

Mam dodatkowe pytanko, co tak naprawdę daje premium, ja kupuje głównie z założenia możliwości znalezienia czapki.

+

Ogółem myślę, aby założyć nowe konto steam i tam grać uczciwie, kupować nowe gry itp.

Opublikowano

Skoro masz bana, to chyba raczej nie wejdziesz na żaden serwer... A premium daje ci możliwość wymiany między innymi graczami i daje ci zwiększony plecak. Nie jestem pewien, ale chyba czapki nie dropiom.

Opublikowano

Skoro masz bana, to chyba raczej nie wejdziesz na żaden serwer... A premium daje ci możliwość wymiany między innymi graczami i daje ci zwiększony plecak. Nie jestem pewien, ale chyba czapki nie dropiom.

"Dropiom" czapki.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie, mam bana na określone gry (tzn. CS).

Na określone, czyli wszystkie z vacem. A jeśli masz jakimś sposobem tylko na cs i zależy ci na kilku broniach to kupuj na to.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Okej, założyłem nowe konto, kupiłem przedmiot, dostałem premium.

Polecacie mi coś kupić?

Kupiłem klucz do skrzynki, bo podobno można wymienić na kilka broni.

Opublikowano

Okej, założyłem nowe konto, kupiłem przedmiot, dostałem premium.

Polecacie mi coś kupić?

Kupiłem klucz do skrzynki, bo podobno można wymienić na kilka broni.

Raczej kilka metali lub 4/5 czapek.

Opublikowano

Zrób nowe konto .. premium daje możliwość wymieniania , leprze itemki . sadysfakcje , i czapke mann co

jeśli chodzi konto to zrób nowe bo niektórzy nie lubią się wymieniać z ''cheaterami'' albo jak nie doczytają zaco to możliwe ze np . dostałeś na cs go bana za scam albo coś wiesz .. rób nowe konto !

55aR3G.png

Opublikowano

Zrób nowe konto .. premium daje możliwość wymieniania , leprze itemki . sadysfakcje , i czapke mann co

jeśli chodzi konto to zrób nowe bo niektórzy nie lubią się wymieniać z ''cheaterami'' albo jak nie doczytają zaco to możliwe ze np . dostałeś na cs go bana za scam albo coś wiesz .. rób nowe konto !

Już zrobił.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...