Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GTA IV ( Error )

3Lusen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem na steamie GTA IV i zainstalowałem wszystko ok itp. Gdy uruchamiam wyskakuje błąd : SecuLauncher: failed to start application. [2000]

Instalowałem GTA IV 4razy.

Prosze o pomoc :F. Loguje sie przez social club'a.

Opublikowano

Siemka, kupiłem na steamie GTA IV i zainstalowałem wszystko ok itp. Gdy uruchamiam wyskakuje błąd : SecuLauncher: failed to start application. [2000]

Instalowałem GTA IV 4razy.

Prosze o pomoc :F. Loguje sie przez social club'a.

Spróbuj uruchomić trybem zgodności z Windows 7/Vista. Ewentualnie sprawdź czy wszystko dobrze pobrałeś ze Steam, mogłeś mieć jakiś błąd sieci. ;)

Opublikowano

Napisz dokładniej nie znam sie na komputerach za dobrze :F

1.Sprawdź czy program o nazwie Steam, pobrał ci całą grę. Być może twój internet miał chwilowy problem i nie wszystko się pobrało.

2.Spróbuj uruchomić trybem zgodności z Windows 7, tutaj masz dokładnie opisane jak to zrobić(napewno ta strona wyjaśni Ci to lepiej ode mnie):

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/older-programs-compatible-version-windows

Kliknij na ikonkę GTA ( prawym przyciskiem myszy) > Właściwości> Zgodność. I tak będziesz miał.

Windows 8, to nie Windows 7. ;)

Opublikowano

Wszystko zrobiłem teraz nic sie nie pokazuje, pokazuje ze na steam wlaczam gdy klikam play w social club poprostu pokazuje ze przestaje grac w GTA IV

- Play Social Club

- Chwile pokazuje ze gram po czym przestaje i pokazuje ze w nic nie gram.

Opublikowano

- Chwile pokazuje ze gram po czym przestaje i pokazuje ze w nic nie gram.

I pokazuje Ci się jakiś komunikat? Jeśli tak, podaj treść i ja zobaczę - co da sie z tym zrobic.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...