Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] F2000

LGGL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet dobra broń, ale są 2 razy lepsze ;) Dodatki: kolba nemezis albo thunderbolt, lufa predator, magazynki vipery albo piranha a celownik wybierz sobie sam :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To można porównać do AUGa, F2000 to jest właśnie taki ulepszony aug, jak nie lubisz auga to i f2000 będzie cię denerwować a jak kosisz augiem to F2000 będzie świetnym wyborem

LOL

Opublikowano

@Kalasnikow to 2 zupełnie inne bronie nie są podobne pod żadnym względem jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

Mi to już bardziej famasa przypomina :D

@RallyPlayFew Tak aek wygrywa, ale to już jest tak przereklamowane g**no, że gdzie nie wejdziesz to pełno ich, natomiast ak, jest oryginalny, odkąd gram w tą grę spotkałem go w grze może z 5 razy, i dla tego wg. mnie wygrywa, nie statami tylko wyglądem i oryginalnością f2000 też jest rzadko spotykane i jak ktoś lubi być nie powtarzalny to będzie dla niego dobry wybór.

Opublikowano

jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

Raczej mi nikt nie zabroni wypowiadania się, wyrażam swoją opinię i jak komuś ona nie pasuję to nie musi czytać, jak ty piszesz brednie o AEKu który według Ciebie jest gorszy od AK! (TAK! AK!) to jakoś się nie dopier*alam.

Widać gracie innymi dodatkami niż ja ? Albo to po prostu moje odczucia na temat tej broni? Nie przyszło do głowy? F2000 odkąd weszło było dla mnie lepszym augiem i nie musi się z tym nikt zgadzać, z tym że ja oczywiście mam się nie wypowiadać, zostawić cały dział dla wszechwiedzącego pitagorasa najlepiej?

@down

Nie no ja staram się zbytnio nie spamować ale teraz już nie wytrzymałem ;d

LOL

Opublikowano

Skończcie kłótnie.

Każdy wypowiada się na temat, ma swoją opinię i tyle. Wgl. Pitagoras masz tą broń? Grałeś nią? Tak wiem, że napiszesz "grałem na pte", ale tam bronie mają nijak do obecnej bety bfa. AK może i jest dobrą bronią, ale aek zawsze z nią wygra. Tak samo z tym. F2k może przypominać auga jak i famasa, ale ty nie musisz się z tym zgadzac. To jest to samo, gdybym napisał, że ta twoja Iarka jest do dupy. Więc nie hejtujcie się i tak bez tego jest duży spam, a modzi nie są online zawsze. Dlatego przydałby się ktoś taki jak surasmen, bo na razie Cross nie wykazuje dużej aktywności w tym dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...