Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] saharyjski szpieg

timaks1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Dzisiaj kupiłem sobie ze sklepu mann-co znajomego fez'a. Mam e'letranger'a i ostateczną nagrodę i znajomego fez'a na sobie a set mi nie działa... np przy dezaktywacji dzwonu zmarłego jest bardzo głośno - bez zmian . Co mam zrobić pomóżcie !

Opublikowano

looknij na pare updatów wstecz, odkąd sety daja ci jakies upadające pocztówki czy cuś przy śmierci :( . Na pocieszenie zrównoważyli ten nerf buffem dla konkretnych broni , wcześniej pasujących do siebie jako sety (np wstrzymywacz i wściekłe mleko)

76561198018588473.png
Opublikowano

looknij na pare updatów wstecz, odkąd sety daja ci jakies upadające pocztówki czy cuś przy śmierci :( . Na pocieszenie zrównoważyli ten nerf buffem dla konkretnych broni , wcześniej pasujących do siebie jako sety (np wstrzymywacz i wściekłe mleko)

czyli uważasz, że saharyjski szpieg już nie działa jak kiedyś ? to co w taki razie daje połączenie tych trzech przedmiotów u szpiega ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...