Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można wejść na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pewien problem dotyczący mojego serwera hamachi, ponieważ żaden gracz nie może wejść za wyjątkiem mnie na serwer, wogóle go nie wyszukuje a robiłem wszystko jak na poradnikach: wyłączałem zapory, coś tam z portami robiłem i dalej nic.

Wczoraj odinstalowałem antiwirusa ESET i działało, dzisiaj zainstalowałem avasta i po ponownym uruchomieniu laptopa znów nie działał, nie wiem o co chodzi..

Prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Może usuń antywiursa i wtedy grajcie.

Lub

zakupcie na współe serwer 512MB ram. I grajcie

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Wystarczy że wyłączysz zapore systemu windows :) Działa na 100 % :)

Napisał "wyłączałem zapory, coś tam z portami robiłem i dalej nic."

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Właśnie chyba tak zrobie

Nie lepiej kupić serwer ^^? 0-10 slotów, 512MB ram, 2zł za tydzień, 6,80zł na msc :)

lvlup.pro

Opublikowano

Robiłem wszystko; wyłączałem zapory itp... ale to nic nie dało.

Gdy odinstalowałem antivirusa wszystko działało normalnie,(teraz mam avasta 2013)

Opublikowano

Hamachi nie jest dobre do robienia "serwerów minecraft" naprawdę nie lepiej za 4 zł kupić serwer na hostingu? np. Enderchest.pl? 4 zł = 3 sloty i macie jak grać! A nie w Hamachi się bawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...